Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Azt mondták hogy ha ezt...

Azt mondták hogy ha ezt kiírom, válaszol rá életem szerelme. Igaz ez?

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Igaz.
2018. márc. 24. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Tudtam h lesznek trollok :'(

Szerintem még nem olvasta el az a lány akivel 100% h össze fog hozni a sors

2018. márc. 24. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Már meg is történt!

Kérdésed a 'Humor' kategóriába írtad, tehát elismered, életed szerelme a szereplés-vágy.

Siker!

2018. márc. 24. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz lehet, mert én is kiírtam múltkor egy ilyen kérdést, ahol megkérdeztem, hogy ha ezt kiírom, válaszol rá életem szerelme, igaz ez, mert azt mondták, és azt írták alá, hogy igaz, és egy szép 18 éves lánynak tűnt az életem szerelme, és szerintem az is volt, de mégis Géza néven írt privátot, azt mondta férfi, és szeretne összeköltözni, de a családom nem engedné, hogy egy 40 éves férfivel költözzek össze, akiről azt hittem, hogy egy 18 éves lány, mert én is férfi vagyok, igaz nem 40 éves, valamivel fiatalabb, de nem nézné jó szemmel a családom hogyha meleg lennék, úgyhogy nem kockáztatok ilyen ügyben, szerintem te is vigyázz, mert az első válaszoló nagyon úgy tűnik, mint egy kedves, szép lány, de valójában lehet, hogy egy szőrös 60 éves férfi, ne írj rá, mert megjárod, és akkor a faluban elhíresztelik, hogy meleg vagy, elrontod az egész életed, szerintem ez nem ilyen könnyen működik, mint ahogy kiírtad a kérdésben, ennél jóval több kell az igaz szerelem megtalálására.
2018. márc. 24. 18:22
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 mikor írtál ki ilyen kérdést? Nem igaz h már minden ötlet foglalt humor kategóriában
2018. márc. 24. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Már az első válaszoló megírta, hogy igaz, tehát ő az.

Most már mindenképpen el kell fogadnod, akár 18 éves lány, akár 40 es szőrös pasi, a végzet immár összekapcsolt benneteket, nekem csak annyi a feladatom, hogy sok boldogságot kívánjak nektek, így hát vagy malacod van, vagy rabaxtál, nincs mese.

Nászajándékul egy vigasztaló mondás:

- Mindenkit érhet baleset. -

Azért írd meg, mit szeretnél, hogy kotont küldjek, vagy aranyérkenőcsöt?

2018. márc. 24. 23:16
 7/8 A kérdező kommentje:

6

Ráírtam de nem ír vissza

2018. márc. 25. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: Ír jál rá újra. Talán csak egy kicsit gátlásos...
2018. márc. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!