Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fiamról kiderült hogy...

A fiamról kiderült hogy autista. Az orvosok azt mondták hogy ez nem betegség csak állapot. Tehát állapotos. De mikor fog szülni?

Figyelt kérdés
Ezt nem mondták.

2017. márc. 16. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem mondták, hogy a szülei menthetetlenül ostobák?
2017. márc. 16. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Az autisták azok Ausztriát imádják, innen ered a név, ugye?
2017. márc. 16. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem, az autisták az autókat imádják.
2017. márc. 17. 22:39
 4/12 anonim válasza:
47%

És ebből a dologból feltétlenül viccet kellett csinálni, igaz?

Hogy zsigeri bunkó vagy...azt mondták?

2017. márc. 31. 23:19
 5/12 A kérdező kommentje:
4. válaszoló:Neked mondták már hogy semmi humorérzéked?:) A kérdés csak egy poén amit a kategória is mutat, nem sértés.Egyébként autista vagyok,és nem hiszem hogy akkora baj ha valaki szokott a saját problémáival/betegségeivel viccelni.
2017. ápr. 5. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Vannak dolgok amikkel nem kellne viccelni kérdező. Ez nem humor, bunkóság.
2017. ápr. 5. 18:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Lehet,de mivel azokkal a problémákkal amikkel nem rendelkezem nem szoktam viccelni,így nem igazán zavar.
2017. ápr. 5. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Értelek, de attól hogy te viccet tudsz belőle csinálni, más számára ez nagyon fájdalmas lehet, és úgy érezhet hogy gúnyt űzöl belőlük. Nem kellene.
2017. ápr. 5. 19:25
 9/12 anonim válasza:
47%

4. válaszoló vagyok

Nem mondtak még ilyet nekem, mert egyébként van humorérzékem. Természetesen láttam, hogy humor kategóriában van, csak éppen én nem találom viccesnek, ahogyan például nem tudok nevetni olyan vicceken sem, amik a haláltáborokról szólnak. Vannak dolgok, amikből szerintem nem szép dolog viccet csinálni.

Viszont ha te autista vagy, akkor megértem, hogy viccet csinálsz belőle, hiszen elvileg nincs sok empátiád.

2017. ápr. 5. 21:37
 10/12 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, ha Te autista vagy, hogyan tudsz itt nyíltan kommunikálni?? Lehet hogy tévedek, de én úgy láttam, hogy az autisták kissé be vannak zárkózva a saját kis világukba, szellemileg korlátozottan a külvilág felé, és nehezebben is beszélnek.
2017. ápr. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!