Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fiamról kiderült hogy...

A fiamról kiderült hogy autista. Az orvosok azt mondták hogy ez nem betegség csak állapot. Tehát állapotos. De mikor fog szülni?

Figyelt kérdés
Ezt nem mondták.

2017. márc. 16. 10:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10.-Es válaszoló, az hogy autista vagyok egyáltalán nem jelenti azt hogy szellemileg vagy értelmileg bármiben is korlátozott lennék,sőt az autistáknál elég gyakori hogy esetekben sokkal nagyobb intelligencia szinttel rendelkeznek mint a "normál" emberek.Nagyon sokáig egyáltalán nem tudtam másokkal beszélgetni(neten az anonimság miatt már könnyebben,facebookon például egyáltalán nem szeretek nyilvánosan .Élőben most sem szívesen),a kommunikációs készségeim már bőven javultak mióta kiderült. Viszont egyáltalán nem járok emberek közé egyedül pl.még a sarki kisboltba sem tudok lemenni kisebb-nagyobb rohamok nélkül ha senki nem kísér el. Még kísérettel sem nagyon hagyom el a komfortzónámat ha nem muszáj.De az autizmusnak sok fajtája/típusa van.Nekem az egyik leggyengébb típusa, asperger szindrómám van,amit gyakran nem is vesznek észre rajtam csak ápolók,pszichiáterek stb... vagy aki csak simán ismeri a jeleit.Hogy válaszoljak a kérdésedre: igen, zárkózottabb vagyok másoknál,és szívesebben elvagyok "a saját kis világomban" mint társaságban.Hozzátenném hogy én az a típusú aspergeres vagyok akit ha bántani próbálnak, cikiznek stb.. akkor leüt.
2017. ápr. 9. 21:13
 12/12 anonim válasza:
Én egyet értek a kérdezővel. Nem hiszem, hogy bántani kell valakit azért, mert kigúnyol egy olyan betegséget, amiben ő is szenved. Véleményem szerint az, hogy képes ilyen pozitívan felfogni és elfogadni a viszonylag súlyos problémáját és nem vágyik mások sajnálatára szerintem tiszteletre méltó dolog. Mielőtt bárki megkövezne, én magam is súlyosbeteg vagyok 18 éves létemre, de inkább csinálok belőle viccet mindhogy keseregjek. Úgyhogy kedves kérdező gyárts még hasonlóakat, mert ez igen is jól sikerült :D
2018. nov. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!