Miért nem kapják el tőlünk soha az influenzát az orvosok?
Figyelt kérdés
1/13 anonim válasza:
Azért, mert időben beoltják magukat influenza ellen
2/13 anonim válasza:
Szakmájukból kifolyolag részben immunissá válnak,de legalább is kevésbé fogékonyak bizonyos megbetegedésekre. De ettöl még betegek lesznek ök is
3/13 anonim válasza:
Az orvosok pontosan hogy nem oltják be magukat, hiszen bárkiben, bármelyik páciensben lappanghat az influenzavírus, a betegtől pedig elkapják, a vakcina pedig elősegítené a betegséget.
Az orvosok munkájuk közben rengeteg vírussal néznek szembe, viszont ki is alakult a védekezőképességük.
4/13 anonim válasza:
honnan veszed, hogy nem tőle kaptad el amikor gyógyszert irattál? én mindig utánna vagyok beteg :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem ismernek egy titkos influenza elleni módszert, amit persze azért nem mondanak meg, mert szövetséget kötöttek a gyógyszergyárakkal!
6/13 anonim válasza:
Ezzel az erővel a fogorvosnak is fájhatna a foga :)
8/13 anonim válasza:
De elkapják!
Az én orvosom bizony megbetegedett,elkapta a betegjeitől!
10/13 anonim válasza:
Mert csak a pénz érdekli őket, hogy azt megkapják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!