Veletek is köcsögök az ügyeletes orvosok?
Nem kicsit!
Engem az egyik KIRÚGOTT, hogy hogy képzelem, hogy feltételezett mandulagyulladással, amitől alig kapok levegőt, oda megyek az éjszaka közepén...!
Csak néztem! Oo
azt hittem csak velem van baj..Tegnap(szombat) elmentem ügyeletre,mert lassan egy hete rettenetesen fáj a torkom, a fejem majd szét hasad,nehezen kapok levegőt,köhögök,gyenge vagyok.Lázam nincs,de ennek ellenére nagyon rossz a közérzetem.
Ilyet szól az asszisztens!!! miért nem mentem el a háziorvoshoz,meg hogy látja már többször ide jöttem és nem a házi dokihoz.Erre azt mondtam hogy gondoltam még várok hátha jobb lesz,mivel állandóan azt hajtogatják,hogy ilyen szarságokkal hogy képelem hogy orvoshoz megyek?!
Aztán annyira ideges lettem,hogy mondom jó akkor többet nem jövök ha rosszul vagyok! Akkor elkussolt az asszisztens nő végre.Mivel ő kötözködött igazán,nem is az orvos.Kérdem én mi köze van hozzá főleg egy asszisztensnek,hogy én egy évben hányszor megyek ügyeletre és mivel megyek ügyeletre?????Én vagyok a beteg nekem is vannak itt jogaim!!Vagy megvan szabva hogy hányszor lehet menni milyen tünetekkel??? Nevetséges!Nagyon felidegesítettek.
Bocs,de ezt le kellett írnom.Szóval nem vagytok egyedül ezzel az igen nagy problémával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!