Ha olyan köcsögök a németek, miért várja el mindenki tőlük a segítséget?
én is utálom őket :D
de csak mert a német tanárom egy köcsög---> ezért nem szeretem a németet---> ezért utálom Németországot---> ezért utálom a németeket
Mert... ha ők nincsenek--->nincs nyelv--->nincs tanár :D
szemét vagyok...
17:08 vagyok. Aki ilyenek miatt utál valakit az belül egy nyomoronc és elég nyomoronc élete van...ki nem állhatom a német nyelvet, kicsit sem érdekel Németország, mint turisztikai célpont, de a német embereket emiatt nem utálom! Elegem van belőle, hogy egy csomó ilyen felfogású ember járkál az utcán! "Utálom a szlovákokat, mert Fico így meg úgy...!" Fico is egy nyomoronc, de akkor miért nem a Fico-t utálja az illető? Vannak valamennyire értelmes általánosítások, és vannak totál agyamentek, mint ez is, hogy utálni egy népet a csúnya nyelve miatt...
Hát tehetnek ők arról?
Még valami: Lehet, hogy aki azt mondta, hogy utálja a németeket, nem azonos azzal az emberrel, aki tőlük várja a segítséget, csak a média az egyiket szajkózza, az utca embere a másikat. Ez a válasz már helytállóbb neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!