Hogy lehet templomi beteg egy nyerő kő?
Figyelt kérdés
Amúgy győztes település, vagy nyerő kő, nem tudom, melyik a helyes, de az biztos, hogy temploi beteg... bár lehet gonosz egyház a fordító szerint...2018. márc. 1. 00:31
1/14 anonim válasza:
Esküszöm, fogalmam sincs, hogy most miről beszélsz.
2/14 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
3/14 anonim válasza:
Az oké, hogy ez a humor rovat, de azért értelem (meg persze némi humor), lehetne a kérdésben.
4/14 anonim válasza:
Szerintem érdekesen hangzik, csak nem értem.
6/14 anonim válasza:
Sokat sírhatsz, ha ilyen humorod van!
Núúú, azért válaszolok kérdésedre:
ez csak abban az esetben lehetséges, ha rosszul van a prácli a prűcliben, mert kicsi a stúcni, ezért nem stráfolnak a pászok!
7/14 anonim válasza:
Csak irigyek vagytok a kérdező humorérzékére, mert ti nem tudtok megnevettetni ilyen fantasztikus viccekkel csajokat.
8/14 A kérdező kommentje:
Mit nem értetek? Most megy erről film a moziban.
2018. márc. 1. 07:22
9/14 anonim válasza:
Hát ilyen a világ! Minden előfordulhat.
A filmet nem láttuk. De például könnye elképzelhető, egy kőlap, amelyen játszottak, kockáztak, vagy kártyáztak és mindig az nyert, aki azon ült, és utána beépítették a templom burkolásakor, de rosszul, és billeg,
ezért templomi beteg lett a nyerő kő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!