Lányok! Kizáró ok, ha egy férfi kocsijában nincs fordulatszámmérő?
Figyelt kérdés
Tönkrement a gyári, ezért bekötött egy ebayeset, ami szintén tönkrement, de rájött, hogy nincs rá szüksége. Kizáró ok lenne ez?
(Manuális kocsiról van szó)
2018. febr. 8. 23:39
1/18 anonim válasza:
Mindenképpen, úgy kidobnám, hogy lába sem érné a földet :D
Jézusom. Ideje aludni menni.
2/18 anonim válasza:
Az én barátom második randin olyan kocsival jött elém, amiben manuálisan lehetett lehúzni az ablakot, azt is csak félig. Szerinted? Jót nevettünk és volt már rögtön téma is. Aki ilyen dolgokon fenn akad, az nem a te embered.
3/18 anonim válasza:
Phasz kerdes. Tudjon vezetni. Hulye vagy,?
4/18 anonim válasza:
Nem a nok akarnak draga autot. Pasik naniaja ez.
5/18 anonim válasza:
Olyannyira, hogy ez az első kérdésem egy randin.
Nem gondoltad komolyan a kérdést, ugye?
6/18 anonim válasza:
Igen kizáró ok. A Nascarból kizárnának mert ott kötelező.
7/18 anonim válasza:
A páromnak nincs is kocsija, se jogsija, most fizette vissza a diákhitelét. De basszus így, hogy most írod, szerintem szakítok is vele...
8/18 anonim válasza:
Nekem nem tűnne fel. Ha vezetek akkor is csak èrzés/motorhang alapján váltok, nem nézem a fordulatszámot. A sebességet is csak autópályán.
9/18 anonim válasza:
Feltétlenül. Nem ember az ilyen.
10/18 anonim válasza:
Hazudsz! :) Nem hiszem hogy tönkre ment. Tuti suzukid van, amiben eleve nincs is.
Ez borzasztó nagy tragédia! Mi az hogy nincs benne? Az, hogy A-ból B-be elvisz fordulatszám mérő nélkül nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!