Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Porschét vagy Ferrarit vegyek?

Porschét vagy Ferrarit vegyek?

Figyelt kérdés
Már van 50 ezer ft. férerakot pénzem. Hitelre melyik autót vegyem meg? Ti mit venétek?

2018. febr. 3. 22:20
 1/9 anonim válasza:
78%
Matchbaoooox!!!!
2018. febr. 3. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Trabantot, mert Trabanton szállni, élvezet...
2018. febr. 3. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Rolls Royce sztem.
2018. febr. 3. 22:33
 4/9 fotoszintézis ***** válasza:
86%
Én helyedben egy Koenigsegg-et vennék. Annak most a legjobb az ár-érték aránya.
2018. febr. 3. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnám lejjebb egy Bugatti Chiron-nál. Az első tankolásra már megvan a lé, csak így tovább. XD
2018. febr. 4. 07:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik van már meg, nyilván a másikat!
2018. febr. 11. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem már 70 ezrem van, én már Paganiban gondolkodom.
2018. márc. 20. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Valahol el kell kezdeni a gyűjtést.

Amúgy ha az élhetőség és a költséghatékonyság számít, a Porsche sokkal kedvezőbb áron ad majdnem ugyannyit mint a Ferrari sokkal több pénzért.

Van Ferrari tulaj barátom, nekem pedig volt 4db Porschém is, tehát nem a levegőbe beszélek.

Olajcsere, szervíz, alkatrész, drága ugyan, de a Porschéé a Ferrari árak töredéke. Ahogy megvenni is. A legdögösebb Poroló is kevesebbe kerül, mint a legalapabb Ferkó.

És a német strapabíróbb is, többet elbír, elnyűhetetlenebb, igénytelenebb.

2018. márc. 20. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát azért a régi 911 hangja elég szánalmas egy korabeli Ferrari-hoz képest. Meg hogy léghűtéses volt egész a 90-es évekig. A

És 400 lóerő fölött már nem igen beszélhetünk megbízható autóról. Brutálisan igénybe veszi az alkatrészeket az ilyen méretű teljesítmény. Az ilyen autók hatalmas hőt termelnek, nagy benzinnyomassal működnek stb. Nem csoda ha megbízhatóságuk rosszabb nem egy suzukie.

2019. aug. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!