Ti melyik oldalon lennétek a star wars ba? Sith vagy Jedi :D? És miért?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 10:14
1/11 anonim válasza:
Én inkább Kylo nézeteit képviselném. :D
(Ne tartozz egyikhez se...)
2/11 Wadmalac válasza:
Semelyik. A Han Solo féle szabadúszó ellavírozás szimpatikusabb.
3/11 anonim válasza:
Egyiken se. Én lennek a "nyugodt erő".
4/11 Wadmalac válasza:
Sosem értettem, hogy hogy a szent xarba lesz egyensúly az erőben, ha az erő jó és sötét oldala nem áll 50-50 százalékra. Amint kevesebb Sith lovag lesz, mint jedi, máris veszélyeztetett faj.
5/11 anonim válasza:
#1:
Te inkább legyél Deka, és ne Kiló.
7/11 anonim válasza:
Jedi
Mert tetszik amit kepviselnek
8/11 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy hogy a szent xarba lesz egyensúly az erőben, ha az erő jó és sötét oldala nem áll 50-50 százalékra. Amint kevesebb Sith lovag lesz, mint jedi, máris veszélyeztetett faj.
Ez nem igaz, mert a sithek alapvetően (főleg a kettő szabálya idején) sokkal erősebbek, mint a jedik, szóval egy sith tanítvány kb egy jedi mesterrel ért fel, szóval megvolt az összhang.
9/11 Wadmalac válasza:
Na, de akkor kiirtani nem szabad őket, nemde?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!