What is your name?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 09:16
32/37 cheesysnail válasza:
Мое имя Nyikolaj Napolaj агент КГБ
33/37 A kérdező kommentje:
My name is gány. Cigány
2010. jún. 15. 08:05
37/37 anonim válasza:
Stohl András Béla vagyok, telepi de nem büszke rá. Tesco árufeltöltő vagyok és szeretem a kismellű nőket, mert igy kompenzálom azt, hogy nem túl nagy farokkal áldott meg a jóisten. Szeretem ha bekapják a csajok a turó rudimat és nem szeretem ha fogaznak. Kedvenc filmem az anális majális és a valami analika. Szeretem az állatokat, akiket hamar ágyba vihetek. Nem szeretem ha szeretik azt amire én nem mondom hogy szeretem de nem szeretem ha szeretném hogy szeressék amit szeretek. És szeretem a velem egykorú jó csajokat, akik nem bunkók és lehet velük bármiről beszélgetni és van humoruk.
16/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!