Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan mondjam meg a Sydneyben...

Hogyan mondjam meg a Sydneyben élő testvéremnek, hogy itt november lett és ködös idő?

Figyelt kérdés

15 éve él kint, videochaten beszélgetünk. Évente egyszer júniusban jön haza.

Tsvsly amikor a kérdésben említetett elmondtam neki, nem jött haza.

Már így két éve nem találkoztunk szenélyesen.

ma 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értem a kérdést... 😃 Sydneyben is van ködös idő télen (aminek most lett vége ott ugye, most menne a nyárba), és szerintem tisztában van vele, hogy az északi féltekén fél év eltolásban vannak az évszakok.
ma 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez most valami paródia akar lenni? Ne próbálkozz, nem megy ez neked!
ma 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Várjatok, talán értem. A tesója nem szereti a ködös, hideg időt, ezért tavaly haza sem jött, a kérdező meg nem meri neki elmondani, hogy megint az van, nehogy idén se jöjjön. Persze ettől még a tesó nyilván tudja, milyen idő lehet itt, meg neten is meg tudja nézni.

Inkább mondd el neki, hogy nagyon hiányzik és mindenképp jöjjön, majd készítesz neki elő meleg plédet, kap finom teát, sütit, stb.

ma 01:30
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Austrália Magyarul az mi?
ma 04:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit említettél neki milyen kérdésben? A novemberi köd miatt nem jön júniusban? Vagy mi van??
ma 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!