Sokszor láttam már filmekben, hogy bizonyos személyek képesek rá, és mivel ez egyfajta tudomány, így azt szeretném tőletek kérdezni, hogy hol találom a világon azt a helyet ahol kilehetne esetleg tanulni ezt a mesterséget!?
#10: hát, ez ugyan nagy eredmény, de teleportálásnak nevezni túlzás.
Ez egyszerűen kvantumszintű információ-átvitel.
Még elméletileg sincs köze az anyag teleportálásához.
#11 szerintem sz információt itt is "anyag" viszi át
egyébként ezzel épp elkezdhetné a kérdező, aztán ha akkora májer lesz ebben a témában, akkor folytathatja kismalacokkal
"#11 szerintem sz információt itt is "anyag" viszi át"
hm, lelked rajta, a mai fizika mást mond.
"egyébként ezzel épp elkezdhetné a kérdező, aztán ha akkora májer lesz ebben a témában, akkor folytathatja kismalacokkal"
Akár. Bár szerintem kifejlett malacokat, főleg ellenkező neműeket könnyebb rávenni az összefonódásra.
Megkerestem máshol, csak nem engedik a linket. Már a bevezetőből kiderül, hogy egy Jaunte nevű kutatóról kapta a nevét az effektus. Remélem egyetlen könyvben sem lett dzsaunt belőle, remélem csak az ismertetőkben tesznek ilyet, bár ott sem értem miért.
Én pontosan 2008.07.03-án tartottam a könyv felénél a levelezéseim szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!