Hogy kell vajaskenyeret készíteni?
hozzávalók
elkeszitesi ido
es hogy hogyan kell elkesziteni
ezeket szeretnem megtudni :D
Reszeletes utasitas a szakacskonyv enciklopediabol:
"Fogjuk a kopult tejet, veszunk egy ezustkest. (Barmilyen kes megfelel, de legjobb az ezust, mivel en ezt mondtam)
Egy leheletnyi vajat kunkoritunk az evoeszkozre majd finom mozdulattal lebasszuk a konyha padlojara. (Vigyazzunk, csak anya meg ne lassa) A kessel eldolgozzuk egy 1 köbdeciméteres területen a tejterméket, majd fogunk egy vekni kenyeret, ráfektetjük az elokeszitett helyre (vajas csempe). Keresünk egy jókora bárdot, de lancfuresz is megteszi, és hogy konnyebben menjen a kenyer felszelese erdemes egy kis motorolajba aztatni a vagoeszkozt. Ezután 10 részre hasítjuk a pékárut, és hagyjuk állni az egész alkotást két napig, míg az ízek összeernek. Szalámival, zöldségekkel ízesítjük és diszitjuk. Joetvagyat kivanunk hozza"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!