Voltatok már olyan helyzetbe, hogy pukiztatok más/mások előtt, és ciki volt? Hogy történt? Hihi
az ikremmel elől ülünk a középső padsorban
lányok vagyunk 11 évesek egypetéjű ikerpár
én pukiztam egyet és mindenki az ikremre nézett ő mondogatta hogy nem ő volt hanem én és elkezdett sírni mert mindenki azt hitte ő volt
aztán mérges lett rám és direkt elpukizta magát ő is
és férfi tanár volt bent
tőlünk bűzlött az egész terem
még szellőztetni is kellett
a tanár elmesélte minden tanárnak és most ugy neveznek minket néhány tanár
A rosszcsont ikerpár
az osztálytársak meg: a fingós ikerpár
ja ez órán volt és hatalmasat fingottunk mindketten főleg hogy tesómnak kikellett utána kéretszkedi kakálni
ciki volt mert azt mondta a tanár szerinte énis menjek ki hátha nekem is kellene egy kicsit kakilnomXD
tiszta égésc volt
egyszer vacsorázni voltam a párommal.
evés közben valahogy úgy mozdultam, hogy kicsúszott egy fing. Mivel mások is voltak az étteremben ezért gyorsan, hogy leplezzem odébbcsúsztattam a széket, hogy a lába nyikorogjon és azt higgyék, hogy az volt.
Erre a szomszéd asztaltól átszólt egy úr:
-Ugye mennyire másmilyen a hangja?
Először is fing nem puki! xD
Nekem olyan volt hogy úrán párszor meg torna órán amikor a gugolást kellett csinálni meg volt olyan hogy üvegeztünk és közben török ülésben ültem és hopp itt egy FING ott egy puki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!