Felcsináltam a nagybátyád, van kérdésed?
Há. Ne mond mán?! Te nem Jouskapista vagy? Pedig ugyan ollyan a hajad mint neki! A fene azt a vaksi fejit ennek az embernek! Itt se tanáltunk apát a Margit gyerekinek...
-Maargit! Leveheted a szakállat! Ez mán nem fizet...
De Margitot eladom. Meg veszed?
2010. jún. 3. 21:15
32/44 A kérdező kommentje:
csak ha ő is fizet de neki havonta kell mer nő
Ő nem fizet, de inni tud.Meg ha kell megtanítom rántottát sütnyi. De az csak felárral megy. Kicsit hülye szegénke. Meg hasznát veheted máshol is. Ha beállítod a sarokba az orrán levő bibircsókra akaszthatod a kabátod. Látod, több funkcijós. Mit szólsz?
2010. jún. 3. 21:22
34/44 A kérdező kommentje:
ha megtanitod rántottát pizzát makarónyit és kelkáposztát főznyi és megnöveszted a bibircsókot hogy több ruha férjen rá áll az alku igazgatóur!meg a félár játszik
lenyeli?
Ha muszáj neki le, csak figyelni kell, hogy a fogsorát ki vegye előtte. Nem kaptunk neki, csak felhúzhatós önjáró protkót. Ha benn marad, kellemetlen. Ja és nem kell neki cipő. Szőrös a talpa azzal körbefonja magát oszt jól van. Amúgy rendben van, csak időnként ha lefagy hátba kell vágni. Olyankor újraindul. Kelkáposztát, makarónit tud főzni, az megy neki, úgy született. Kelkáposztába találták a faluszélin. Előző éjjel nagy vihar vót, dörgés, villanyás. Hajnalba a parasztok gombafelhőt szedtek a gombafasírthoz amikor megtalálták. Ja és csilingel óránként és ötösöket carik. Csak mán mi unnyuk a csörgést. Meg eldugul a véce tűlle. Olcsón megszámítom... Kell? Postán küldöm, ha kell részletekben is...
2010. jún. 3. 21:37
36/44 A kérdező kommentje:
nagyon szíp gyerekkora lehetett a drágámnak...
nem vécébe fogom szaratni hanem a kertbe és amit kitojik elásom!oszt kinő a pínzfa
no megbeszélhetjük a részleteket nagyon csábos menyecskének tünik!
persze kép ellenében
ja és csak akkor jöhet ha eltüri a hetero élettársamat
Ő mindent tűr ingujjat, miegymást, élettársat. A gyerekkora az gyönyörű vót. Én meséltem neki. Meg is tanulta, hogy mit kell neki mondania. Mindig imádott répát szedni, meg krumplit kapálni, mán csak nem vettük el tűlle a kapát, ha úgy ragaszkodott hozzá. Ja.. mer a kálmi a tenyerire ragasztotta pillanat ragasztóval. Véletlenül odafolyatta. Az első részletet postára adtam. Ő is menni akar. Aszongya, legalább világot lát. Jó is lesz, mer vak szegénke.
2010. jún. 3. 21:49
38/44 A kérdező kommentje:
vak miaz hogy vak?édes bogárkám
ha kapált az csak jóttesz mert van egy kis kertecském, oszt majd termeszt bauxitot igényessen
a fél nőt mán elkütted?!
mesélj mán róla kinézetileg mer mostanában nagyon sok nőt szoktak félre cimezni nekem, oszt nem fogom tudni melyik ő
nehogy véletlenül elküldjem gyurcsánnak vagy tüncikének mer kérik utána az adót
Olyan szép formás. 160cm magas, 20cm mély. Lámpa van a fejin, mer kicsit sötét oszt este eltévedne. A kapáról a keziben megösmered. Az, hogy vak ne zavarjon, ösztönös érzéke van a kapáláshoz. A szemit még nem láttam, szemőldöke kicsit bozontos. Te! Lehet, hogy attul vak? No nem baj. Három mellye van, direkt növesztette,mi avval habartuk a bauxitfőzeléket. Volt, hogy Babinéninek is szállítottunk belűle. Egyébként szép....ha úgy nézzük. Ódalról. Meg van ízlése. Tudom, mert múltkor begipszelték neki valami ficam miatt. Nem sminkel. Csak fest időnként lemeszeli magát. No mán türelmetlen. Várjá, behúzom a száján a zippzárt. Azt én varrattam rája, hogy ne zavarja ha nem hallgatjuk meg...
2010. jún. 3. 22:10
40/44 A kérdező kommentje:
(azér mi elégjól eltudunk beszélgetni:D)
További kérdések: