Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csak én szeretem a magyar...

Csak én szeretem a magyar stadionokat?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért bántjátok Orbánt, pedig szerintem a legjobb magyar politikus, aki valaha létezett. És a magyar válogatott is fejlődik szerintem. Én jövőre tuti a fideszre fogok szavazni.

2017. dec. 21. 18:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
2017. dec. 25. 14:53
 22/23 anonim ***** válasza:
53%

Kedves kérdező!

Köszönjük ezt a csodálatos kérdést.

Sajnos a mai emberek nagy többsége nem szereti, ha a hibás választási döntéseikre emlékeztetik őket... Ez még a humor kategóriába sem fér bele.

Futtball= Játék/uzlet

Stadion= Üzlet/motiváció a következő választáshoz

Orbán= Politikus / motiválva van a választásokon...

Ebből az következik:

Futtball-Stadion-Orbán összesítve azt jelenti, hogy a futtball játék azért jó üzlet, mert a stadion építése jó pontot szerzett a Politikusnak, aki majd a választásoknál parasztvakításnak fogja használni.

A stadion kihasználtsága nulla, Futball minősége nulla, Parlamenti egyetértés nulla..... Te jövőre tuti, hogy arra fogsz szavazni, hogy több béred legyen és senki se kérdőjelezze meg a mondandódat ( ízig vérig politikus alkatnak tűnsz, a válaszaid alapján).

Nincs véletlenül már jogi diplomád a Soros Alapítvány segítségével?

2017. dec. 28. 14:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a ZTE-stadion gyepe fűtve van, természetesen orosz baráti gázzal, de a kórházban nincs fűtés és a fal is a betegekre omlik. Van itt még kérdés?! Kell ide stadion?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
2018. márc. 13. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!