Tudto. K jó kis szivatásokat? :D
Figyelt kérdés
3 napos kirándulásra megyünk az osztállyal (2 éjszaka) szlovákiába és tudtok vmi oan átverést/szivatást amivel a szobatársakat stb. lehet szivatni?:D (hallottam párrol, pl a tejszínhab kézbe, orrot megcsikizzni; akkor a forró vízbe belerakni a kezet) Ha tudtok egy jót írjátok!:D2010. jún. 2. 17:40
31/33 anonim válasza:
Én sem értem, mire ez a nagy ellenkezés. Könyörgöm: ezeket a poénokat haverok, barátok csinálják egymással, nem pedig azokkal, akikkel egy szót sem váltanak egész évben. Szóval ebben semmi megalázó,rossz nincsen. Úgy utálom az ilyen faarcokat, ááá.
32/33 anonim válasza:
Szerintem az osztálykirándulások attól is érdekesek, h megviccelünk másokat. Mi is ezt szoktuk, és jókat nevetünk egymáson és magunkon. Egyáltalán nem alázzuk meg a másikat, mert nem erről szól hanem h jól érezzük magunkat.
Akik meg beszólogatnak, azok vagy karótnyelt tuskók, vagy csak álszenteskednek -.-
33/33 nexusman13 válasza:
na szóval ne veszekedjetek nem vagytok csecsemök. amúgy google a barátod a youtube a tesója van egy csomó rajta amúgy 18 vagyok okj-s de még mindig ökörködünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!