Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudto. K jó kis szivatásokat? :D

Tudto. K jó kis szivatásokat? :D

Figyelt kérdés
3 napos kirándulásra megyünk az osztállyal (2 éjszaka) szlovákiába és tudtok vmi oan átverést/szivatást amivel a szobatársakat stb. lehet szivatni?:D (hallottam párrol, pl a tejszínhab kézbe, orrot megcsikizzni; akkor a forró vízbe belerakni a kezet) Ha tudtok egy jót írjátok!:D
2010. jún. 2. 17:40
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
de mi neked abba a kib*szás, hogy tejszínhabot raksz a kezébe, megcsikized az orrát és ő odakap és tejszínhabos lesz? fúú hát ez nagyon nagy kib*szás mit mondjak... ennél nagyobbak ne érjenek senkit az életbe...
2010. jún. 2. 18:51
 22/33 A kérdező kommentje:
na jó én itt lezártam, akik értelmes választ adtak azoknak köszönöm, akik meg csak osztották az észt, azoknak azt üzenem: NÉZZETEK MAGATOKBA!!!!!
2010. jún. 2. 18:53
 23/33 anonim ***** válasza:
82%
Hát én se csesztem ki soha senkivel, így van. És lehet, hogy nem nagy szivatás de irtó szarul esik, főleg ha érzékenyebb, normálisabb típus a gyerek.. Onnantól el van cseszve a kirándulása. Persze, ha a többiek is olyanok mint te akkor egyikőtök lefogja, te meg leszopod pl. Ez jó. Vagy egymás szájába szartok. Vagy egy zacskóba, és azzal csapkodjátok egymást pofán. Vagy cipőbe. Na EZ AZ, ami nektek való. Jó szórakozást!
2010. jún. 2. 18:58
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, hogy ez a sok okos, hogy élte túl a gólyatáborokat. Egy kicsit lazítani kéne. Barátokkal megviccelni egymást, amit felnőttek is simán. Nyilván van különbség a megviccelés és a megalázás közt. Aki ismeri az illetőket, márpedig osztálytársak akkor nagyon jól tudja, hogy ki az aki egy jót nevet és ki az akinek "elrontjátok" a kirándulását.

Nem tudom, hogy a sok gőgös álszent hozzászólónak milyen igényei vannak egy osztálykiránduláson, de biztos nem mennék velük. 23/L

2010. jún. 2. 19:04
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
3. vagyok, még annyit hogy nem én állítom ki magamról a szegénységi bizonyítványt... ;)
2010. jún. 2. 19:32
 26/33 anonim ***** válasza:
50%
nem Tudun. K .. -.-
2010. jún. 2. 19:45
 27/33 anonim ***** válasza:
57%

ajaj de nagy próbléma ..oszálykiránduláson szórakozni akartok .....szörnyűű

xD

mi 1ik fiúnak a körmét kifestjük éjszaka ciklámenre XD:D

2010. jún. 2. 20:58
 28/33 anonim ***** válasza:

Például az előző szerintem egy egészséges móka. De ilyen szaros-pisis-g*cis-tejszínhabos-ütős-verős dolognak sokan nem örülnének ezért inkább ezt kihagynám az életemből és máséból is. 18:46 -as válaszoló voltam.

És igen én túléltem a gólyatábort is anélkül, hogy részem lett volna kib*szásban khm...kellemetlen dolgokban.

2010. jún. 2. 21:21
 29/33 anonim ***** válasza:
66%
Csak az a fiú másnap nehogy a hajatoknál felakasztva a hintára csapkodjon titeket baseball ütővel a rózsaszín kecskekörmötökkel együtt
2010. jún. 2. 21:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a tejszínhabos ökörködésnél tenném ugyanezt. Azért a pofán csapni a szemed tejszínhabbal elég rossz érzés, míg a körömlakkot leszeded.
2010. jún. 2. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!