Tudto. K jó kis szivatásokat? :D
Nem tudom, hogy ez a sok okos, hogy élte túl a gólyatáborokat. Egy kicsit lazítani kéne. Barátokkal megviccelni egymást, amit felnőttek is simán. Nyilván van különbség a megviccelés és a megalázás közt. Aki ismeri az illetőket, márpedig osztálytársak akkor nagyon jól tudja, hogy ki az aki egy jót nevet és ki az akinek "elrontjátok" a kirándulását.
Nem tudom, hogy a sok gőgös álszent hozzászólónak milyen igényei vannak egy osztálykiránduláson, de biztos nem mennék velük. 23/L
ajaj de nagy próbléma ..oszálykiránduláson szórakozni akartok .....szörnyűű
xD
mi 1ik fiúnak a körmét kifestjük éjszaka ciklámenre XD:D
Például az előző szerintem egy egészséges móka. De ilyen szaros-pisis-g*cis-tejszínhabos-ütős-verős dolognak sokan nem örülnének ezért inkább ezt kihagynám az életemből és máséból is. 18:46 -as válaszoló voltam.
És igen én túléltem a gólyatábort is anélkül, hogy részem lett volna kib*szásban khm...kellemetlen dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!