Hogy tudnék befogni egy ufót?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy idecsalok egyet egy gabona kerttel, mivel úgy hallottam szeretnek köröket rajzolni. Mit gondoltok beválhat?2017. dec. 12. 14:57
1/9 anonim válasza:
Rakj be egy EDDA számot és karaokézz.
2/9 A kérdező kommentje:
Melyik számot rakjam be az Eddától? Még, ha be is válik és odarepül hozzám az egyik hogy kéne befognom?
2017. dec. 12. 15:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem a (gabona)kör közepén állok címűt.
5/9 anonim válasza:
Ne felejts el teheneket terelni a gabona közé.
6/9 anonim válasza:
Mindenki kihagyta a legfontosabb lépést, e-nélkül szegény kérdező ufótlanul fog hazamenni.
7/9 anonim válasza:
Kőhalminak volt egy standupja, amiben megemlítette, hogy van olyan szakma, hogy ufóvadász. Gondolj bele, milyen unalmas lehet, még a horgászatnál is unalmasabb, hiszen a horgász legalább néha visz haza valamit. Ufóvadász hazamegy, "jaj, már megint semmi", család szidja, hogy csak a pénzüket szórod. De biztos kell az ufóvadászathoz is speciális felszerelés, pl: ufóvadász-sapka, ufóvadász-kabát, tudod.
Amúgy meg hogy a kérdésedre válaszoljak: Kérdezd meg Pataki Attilát, úgyis nagy szakértő az ufó témában.
8/9 anonim válasza:
Ufóvadász-sapka-tartó-táska, ufószőrből, nagyon ritka.
Vigyázz, mert sok helyen csak műufószőrből készültet árulnak!
9/9 Crit._. válasza:
Tekerj Alufóliát a fejed köré, emberméretü UFO mágnes leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!