Tüsszentettél már a wc-n a nagyobbik dolog végzése közben? Ha igen milyen volt?
Figyelt kérdés
Ha valaki értetlenkedne, a sz@rás vs hapciról beszélek. Hatalmas összehang és rengeteg szerencse kell hozzá, pont az előbb volt benne részem. Kirobbanó élmény volt:D Mikor éreztem hogy itt hapci lesz nincs mese, gondolkoztam mit kéne csinálni és úgy döntöttem ággyesz buggyesz, ahogy lessz úgy lessz. Az eredmény meglepő és mulatságos lett.2010. máj. 31. 03:03
1/10 A kérdező kommentje:
ja és arra vagyok kíváncsi hogy kinek volt már hasonló élményben része
2010. máj. 31. 03:04
2/10 anonim válasza:
Igen, egyszer. Azóta csak az udvaron, a bokorba szarhatok.
3/10 anonim válasza:
Hát, ez elég... különleges és egyedi megfogalmazása egy nem túl mindennapi kérdésnek...
4/10 anonim válasza:
Velem már történt. Egyszerre jött az oromból a takony, seggemből a szar. Az orromat kifújtam, a seggem kitöröltem.
Azt a tapasztalatot szereztem, hogy a hapcizás megkönnyíti a szarást. Akinek problémája van a székletürítéssel, az vigy borsot a WC-re.
6/10 anonim válasza:
Egyszer előfordult, még régen, Hirosimában.
7/10 anonim válasza:
Igen, frenetikus volt, 2 percen belül jött az összes szomszéd aggódó arccal, azt hitték gázrobbanás volt.
8/10 anonim válasza:
Igen és kifordult a végbelem!!
Ez nem vicc!! szarás közbe ha tüsszentesz kifordul és aranyeres leszel!!!
10/10 anonim válasza:
És ha kilégzés közben befingasz, kifordul a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!