Sztetek igazuk van? :S
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel mindíg 1ütt lógunk, uh ugyan azok az ismeröseink. És van egy fiú aki nagyon bejön nekem, de azt monták h szte a bnöm jobban néz ki nálam ezért a fiúnak ő jön be és a haverjai is ezt monták. De sztem én is vok olyan szép mint ő. Itt egy kép rólunk: [link] Sztetek tényleg csúnyább vok?:S (sajnos anyukám nem engette h feltegyem azt a képet, de sztem a lényeg ezen is láccik) 12/L2010. máj. 30. 22:51
21/27 anonim válasza:
Ezt miert tettek mas kategoriaba? En meg korabban kerdeztem egy hasonlot a szerelem kategoriaban, es kitoroltek. :(
22/27 anonim válasza:
A te mosolyod legalább őszinte... xD
23/27 anonim válasza:
Válaszom a problémára: Ha a srácnak a barátnőd jön be, akkor ne kezdj érte versenyt, mert csak összeveszés lesz belőle... Másrészről meg a 12-13 évesek között kb mindenki ugyanúgy néz ki, kivéve aki csúnya, az meg úgyis esélytelen... Ha te nem az alábbi kategóriába tartozol, akkor azt tanácsolom, várj addig, amíg a srác elér abba a korszakába, amikor majd minden lányt az ágyban próbál megismerni (az amúgy max 1-2 év) és akkor meglesz az is amit te akarsz, meg az is, amit ő!
20F
24/27 anonim válasza:
Ha tevagy a negymellű aki akkora mint a fa és nincs haja akkor a barátnődre szavazok xDD
25/27 anonim válasza:
Ja és miért van a nadrág és a póló között egy lyuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!