Sztetek igazuk van? :S
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel mindíg 1ütt lógunk, uh ugyan azok az ismeröseink. És van egy fiú aki nagyon bejön nekem, de azt monták h szte a bnöm jobban néz ki nálam ezért a fiúnak ő jön be és a haverjai is ezt monták. De sztem én is vok olyan szép mint ő. Itt egy kép rólunk: [link] Sztetek tényleg csúnyább vok?:S (sajnos anyukám nem engette h feltegyem azt a képet, de sztem a lényeg ezen is láccik) 12/L2010. máj. 30. 22:51
1/27 anonim válasza:
a zöldnek nagyobb a cicije, de másiknak viszont szebb az arca
2/27 anonim válasza:
ez most vicc? és ha a lényeg és a szépség alatt azt értjük, kinek nagyobb a melle, akkor grat...
Nem attól szép valaki, hogy mekkora a melle.
(mondom ezt nagymellűként)
21L
4/27 anonim válasza:
Sunáznám... aaaa... a pasit. Hol a pasi?
6/27 anonim válasza:
Miért vagytok akkorák mint egy fa?
7/27 anonim válasza:
Kedves Kopasz Kislány!
Hát még lehet, hogy a fiúnak megváltozik az érdeklődése. Sokan buknak a nagy mellekre. És látom, neked azon a tájékon van valami említésreméltó.
17/L
8/27 anonim válasza:
12 évesen szerinted egy béna Paintos képről meg lehet állapítani hogy ki a szebb???
9/27 anonim válasza:
Ez a kérdés egy óriási nagy karikatúra. De grat. Jól sikerült. Ezt csinálják. 13-14 évesek olyan hülye kérdéseket tesznek fel itt, hogy megáll az eszem...
10/27 anonim válasza:
Különben meg 12 évesen legyél már deszka.:O Csak nem FAKE?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!