Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nálatok is nagyon megszaporodt...

Nálatok is nagyon megszaporodtak a pingvinek?

Figyelt kérdés
Mert nálam borzalmasan. Csak úgy hemzsegnek az utcánkban, már nem bírok velük. Kihívtam a rendőrséget, de semmi haszna. Adjatok tanácsot!

2017. okt. 7. 01:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

1. Nem, én nem vagyok Nessaj, de valószínű, hogy ő létrehozott egy pingvinhadsereget. Ő úgyis pingvinharcos... :D

2. Hú, egyre rosszabb a helyzet, ha már a te házadat is megszállták, és kieszik a halakat...Sürgősen meg kéne állítani a pingvineket, mielőtt tényleg apokalipszis lesz!

2017. okt. 9. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miféle pingvinek vannak nálad,de nálam van egy qrva nagy rozmár a nappaliban...
2017. okt. 9. 16:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát az a rozmár meg hogy került a nappalidba?
2017. okt. 9. 21:38
 14/16 Wadmalac ***** válasza:
Vedd fel a szemüveged és ne zaklasd tovább az apáca-felvonulást.
2017. okt. 10. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a rozmár a pingivneket keresi.A lehelete olyan kinder penguin tejszeletre emlékeztet a szaga...
2017. okt. 10. 16:10
 16/16 A kérdező kommentje:

1. Apáca-felvonulás...XD Eleve szemüveges vagyok. Lol

2. Meglehet, nem tudom, milyen szaga van egy rozmárnak.

2017. okt. 10. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!