First_Pingu kérdése:
A pingvinek inkább szalonnát vagy mályvacukrot sütnek a jégen?
Figyelt kérdés
És hogy raknak tüzet? :O2013. febr. 10. 20:46
2/10 anonim válasza:
Inkább mályvacukrot. Édesszájúak. És persze, hogy raknak tüzet! A globális felmelegedés is csak kamu, azért olvad a jég, mert a szemét pingvinek tüzet raknak! Ne támogasd a tűzrakást!!
3/10 anonim válasza:
Szerintem szalonnat mert a malyvacukor beleragad a csorukbe. :/ Tuzet ugy csinalnak hogy egy kupac egheto anyagon addig csapkod egyikuk a szarnyaval amig annyira fel nem hevul, hogy onrobban. Ilyenkor az o tiszteletere azonnal elkezdenek lakmarozni a foldi javakbol. Lasd.: szalonna, es ritkabban malyvacukor.
4/10 anonim válasza:
szalonnát????? hülye vagy te??? persze hogy mályvacukrot !!!!!
5/10 anonim válasza:
Fő ételnek szalonnát, desszertnek pedig májvacukrot. Vasárnaponként pedig halat.
6/10 anonim válasza:
Mályvacukrot, még szép! Szalonna túl zsíros nekik. :)
Passz, de miattad majd elmegyek megnézem. :))
7/10 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretik.
8/10 anonim válasza:
Szerintem a pingvineket és az eszkimokat kevered
9/10 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretik.
Ááh, hagyjuk...lejárt poén.
10/10 anonim válasza:
Na, azóta megkérdeztem pingvin ismerőseimet, és ők azt mondták, hogy inkább a szalonnát preferálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!