1/11 anonim válasza:
Gyorsan!
Viccet félretéve könnyen. Este tíz és hajnali kettő közötti alvás órái duplán érnek!
2/11 anonim válasza:
Na bammeg, én meg 1 körül szoktam elaludni, nem csoda, hogy reggel fáradt vagyok :)
3/11 anonim válasza:
Rúgj be, akkor a 4 órából 8 lesz :)
4/11 B2man válasza:
Tegyél indigót (mâsolópapírt) a genes alá! De csak egyet!
5/11 anonim válasza:
Van egy aszparaginsav és glutaminsav tartalmú készítmény, Reergin néven fut, felezi az alvási ciklust nálam, 4 óra alvás után is 80-90% osan ébredek. Hosszú távon gondolom megdöglik tőle az ember de ha helyzet van parádés. Kb 1000 forint. Próbáld ha gondolod.
6/11 anonim válasza:
Rettenetesen egyszerűen. Fogsz négy darab órát. Tök mind egy milyen, lehet fali óra, karóra, vagy akár kakukkos óra is. Szóval a fejed fölé, az ágyad fölé, a falra raksz 4 darab órát és alszol 8 órát.
Voálá. 4 óra alatt alszol 8 órát. (Szó szerint) :))))
7/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű az egész: sietve kell aludni. :D
8/11 Egy ork válasza:
Kevesebb pia, de olyan opció nincs
10/11 anonim válasza:
Felszállsz egy New Yorkba menő repülőjáratra, és végigalszod az utat ami több mint 8 óra. Viszont amikor leszállsz kevesebb 4 órával mutatnak majd többet a kijelzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!