Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kedvenc viccetek? :D

Kedvenc viccetek? :D

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 18:30
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%

Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos. Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:

- Mit akarsz?

- Én vagyok a piros kabátos értelmi fogyatékos, és éhes vagyok.

Gondol egyet a kamionos és kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.

- Mi kéne?

- Én vagyok a sárga kabátos értelmi fogyatékos és szomjas vagyok.

A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt. Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.

- Na neked mi kéne, te kék kabátos értelmi fogyatékos?

- Jogosítvány, forgalmi engedély.

2010. máj. 27. 19:53
 32/49 anonim ***** válasza:
78%

A gázkamra előtt hosszú sor áll, melyben egy kisfiú sírdogál. Odamegy hozzá Hitler:

- Hát te miért sírsz?

- Mert tovább szeretnék élni!

- Tudod mit, szaladj a sorvégére!

2010. máj. 27. 20:08
 33/49 anonim ***** válasza:
71%

Anyuka vonaton, felhulye gyerekkel.

- Anyuuuu, mi az ott?

- Az, kisfiam, tehén.

- Tehééén? Hooool?

2010. máj. 27. 20:09
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Nahmégegy :D

Anyu, anyu!!! Basznak a kutyák!

Akkor ne nézz oda kisfiam…

De nagyon fááj….!

2010. máj. 27. 20:15
 35/49 A kérdező kommentje:

ma 20:08

Ez nagyon betegxDXD A jóságos Hitler:"DDD

2010. máj. 27. 20:26
 36/49 A kérdező kommentje:

ma 20:15

Ezt ismeremxD Ez jóxD

2010. máj. 27. 20:27
 37/49 lodarazs ***** válasza:

Két pingvin sétál a sivatagban.

-Te, milyen k@rva nagy hó lehetett itt valamikor...

-Honnan veszed?

-Hát, milyen vastagon beszórták...

2010. máj. 27. 21:41
 38/49 anonim ***** válasza:

fú sok kedvencem van, ez az egyik:

bolondokházába féléves vizsgálatot tartanak. bemegy a bolond, leül, megkérdi a doki:

-mit csinálna, ha most hazaengednénk?

-fognék egy gumit, csinálnék csúzlit, és kilőném a bolondokháza összes rohadt ablakát!

az embert nem engedték el. visszamegy a szobájába, megkérdezte a szobatársát, hogy miért nem engedték el

-ilyenkor azt kell mondanod, amit hallani akarnak, majd én kiokosítalak, hogy mit mondjál legközelebb.

fél év múlva a bolond meginn megy vizsgálatra:

-mit csinálna, ha most hazaengednénk?

-hát először bérelnék lakást, szereznék munkát - mondja a bolond

-nagyon jó -örül az oros - és utána?

-megismerkednék egy és csinos nővel, hogy ne unatkozzak.

-még jobb - mondja az orvos - és utána?

-felvinném a lakásomra, levenném a melltartóját, és lehúznám a bugyiját

-és azután?

-kihúznám a gumit a bugyiból, csinálnék csúzlit, és kilőném a bolondokháza összes rohadt ablakát!

már régi, de nagyon tetszik :D

meg van mégegy, hogy

a jótevő aranyhal elmegy szabadságra, és megkéri a cápát, hogy helyettesítse.

mikor visszajön, kérdi a cápát:

-na és, rendben ment minden?

-igen, tegnap például egy ember az kérte, hogy legyen földig érő pén!sze.

-na és, mit csináltál?

-leharaptam a lábait.

hahaha :D

2010. máj. 27. 21:42
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy fiatalember ajándekot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára, és mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatas után úgy döntött, hogy egy pár kesztyű lenne a legmegfelelőbb: romantikus, de nem túl személyes. Kedvese húga elkísérte őt a Nordstrom áruházba és megvették a kesztyűt. A húg bugyit vett magának. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat és a húgé lett a kesztyű, a kedvesé pedig a bugyi. A fiatalember ellenőrzés nélkül lezárta a csomagot és elküldte kedvesének a következő kísérőlevéllel együtt: “Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, mikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, akkor a hosszú gombosat választottam volna, de ő is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladóhölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három hétben viselt és alig volt még koszos. Felpróbáltattam vele a tiédet és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsőnek, mert nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják mielőtt még találkozhatnánk. Amikor leveszed, ne felejts el kicsit belefújni mielőtt elteszed, mert a hordástól természetszérűleg kicsit nedves lesz. Gondolj csak arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendő évben. Remélem pénteken is rajtad lesz. Szeretettel...

U.i.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátszon egy kis szőr.”

2010. máj. 28. 00:45
 40/49 anonim válasza:
100%

Az újonc pilóta a levegőben gyakorol. Lentről irányítják. Egyszer csak észreveszi, hogy leáll a bal oldali motor:

- Földi irányítás, itt a BA-702-es, leállt a bal oldali motorom!

- Nyugalom, mondja utánam: lent, balra van egy kapcsoló, azt feltolom, és megvárom, míg kigyullad egy zöld lámpa.

A pilóta mondja is az irányító után a teendőket, és követi az utasításokat. Egy kis idő múlva észreveszi, hogy leáll a jobb oldali motor is:

- Halló! Földi irányítás! Leállt a jobb oldali motorom is!

- Nyugalom, BA-702-es, mondja utánam: jobbra lent van egy kék kapcsoló, azt feltolom, és megvárom, míg a zöld lámpa kigyullad.

A pilóta ugyanígy tesz megint, majd rémülten ordít bele a mikrofonba:

- Földi irányítás! Levált a jobb szárny!

- Nyugalom, semmi pánik! Mondja utánam: Mi atyánk, ki vagy a mennyekben...

2010. máj. 28. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!