Mi a kedvenc viccetek?
a nyomozó mondja a vádlottnak:
- két dolog is van, ami bizonyítja a bűnösségét.
egy: magánál volt a gyilkos fegyver
kettő: csipkebokorvessző
:D:D
Két gépész beszélget:
- Te, beszélgettem egy csodálatos nővel!
- Igen
- És kezdett komolyabbá vállni az ügy, ezért elmentünk hozzá és ott smároltunk, aztán lehúztam a bugyiját, amit rátettem a mellette lévő laptopjá...
- És milyen processzor van benne?
a néger bemegy a nyilvános wc-be és utána bemegy egy fehér akinek a farkára volt tetoválva a barátnője neve.átnéz a négerhez és megkérdi: a te barátnőd is Róza?.
válasz: aha, az Amerikai Egyesült Államok Matróza
Móricka nagyon hülye, ezért a németórán hátul ül.
Szakfelügyelők érkeznek, a nagyon csinos tanár néni pedig német mondatokat ír fel a táblára, a gyerekeknek pedig sorban le kell fordítaniuk.
A tanár néni tudja, hogy Móricka nagyon hülye, ezért jó könnyű mondatot ír fel neki. Móricka feláll, hosszan töpreng, majd kiböki:
- De megbasznám!
Micsodaaa?.... Nem takarodsz ki azonnal, szemtelen pimasz kölyök?
Móricka mérgesen hátrafordul a szakfelügyelőkhöz:
- Maguk meg minek súgnak, ha nem tudják?!
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot.
* Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb me' rád szarik!
Nekem a mai nap legjobbjai:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!