Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudtátok, hogy az embereknek...

Tudtátok, hogy az embereknek csak 4 csopotja van?

Figyelt kérdés
Erre a felfedezésre a vonaton jöttem rá! A csoportok a következőek! 1: aki csak KItudja nyitni az ajtót, rendszerint ő megy a sor elején, vagy ha magányosan megy akkor be tud jönni a peronról az utastérbe, de ugye az ajtót nem csukja be. Logikus, mert csak nyitni tudja. Aztán a 2 csopot, aki bezárni tudja. Egyedül nem jön be, mert nem tudja kinyitni az ajtót, csoportosan sem az első, hiszen akkor baj van. 3: aki nem tudja kinyitni és becsukni sem. Ő nem jön be. Megvárja míg jön egy 1 es, és utánna megy, olyankor az ajtó nyitvamarad. Ha 2 es jön akkor cumi, mert mindkettő vár a peronon, bambul befelé. Kell neki egy 1 es, és akkor ok. Csoportban rendszerint középen van... Aztán a 4 es aki nyitni és csukni is tudja.
2010. máj. 26. 19:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bicskén nem lakik senki sem a kettesből, sem a négyesből, így mindig a bent ülőknek kellett becsukniuk az ajtót. Azóta már új vonatok járnak, számszerajtóval.
2010. máj. 27. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Gondolom a 4-es nem jár csoportokban.
2010. máj. 27. 15:37
 13/18 A kérdező kommentje:
16
2010. máj. 28. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
L / F ?.
2010. máj. 29. 00:59
 15/18 anonim válasza:
Nem is igaz mert 3 csoportjuk van! Aki tud számolni és aki nem....xd
2010. jún. 20. 23:00
 16/18 anonim ***** válasza:

En 2-es vagyok.

Mazli hogy a Camponanal:

1. Mindig van felszallo.

2. De ha nem is ott szallok fel ahol o, az azert van, mert elozo megallokon mindig van hogy hianyzik egy 2-es vagy egy univerzalis 4-es az ajto bezarasahoz es akkor en a nyitott ajton felszallok es elvegzem a zarast.

3. A kalauz mindig kinez es ott szallok fel vegso esetben.

4. Uj vonat jon ami ugy nyilik mint a kis volvos nyomogombos buszok, amiket mar megtanultam nyitni, kulonben nem tudtam volna eljutni az iskolaba a hugom nelkul :))

Amugy nagyon tetszik az eszmefuttatasod.

2011. dec. 18. 00:58
 17/18 anonim ***** válasza:
igen? magadtól találtad ki ^^? :D
2011. dec. 18. 09:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, csak 3 van: aki tud számolni és aki nem.
2011. dec. 22. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!