Tudtátok, hogy az embereknek csak 4 csopotja van?
Figyelt kérdés
Erre a felfedezésre a vonaton jöttem rá! A csoportok a következőek! 1: aki csak KItudja nyitni az ajtót, rendszerint ő megy a sor elején, vagy ha magányosan megy akkor be tud jönni a peronról az utastérbe, de ugye az ajtót nem csukja be. Logikus, mert csak nyitni tudja. Aztán a 2 csopot, aki bezárni tudja. Egyedül nem jön be, mert nem tudja kinyitni az ajtót, csoportosan sem az első, hiszen akkor baj van. 3: aki nem tudja kinyitni és becsukni sem. Ő nem jön be. Megvárja míg jön egy 1 es, és utánna megy, olyankor az ajtó nyitvamarad. Ha 2 es jön akkor cumi, mert mindkettő vár a peronon, bambul befelé. Kell neki egy 1 es, és akkor ok. Csoportban rendszerint középen van... Aztán a 4 es aki nyitni és csukni is tudja.2010. máj. 26. 19:49
2/18 anonim válasza:
Na te se vagy egy IQ betyár :D Tök egyszerű:D
5/18 A kérdező kommentje:
Természetesen a 4es. :)
2010. máj. 26. 20:25
7/18 anonim válasza:
Hat ez LOL. Uj ertelmet adtal az eletemnek:DDD
8/18 anonim válasza:
mekkora jófej lehetsz :D:D hányéves vagy?
10/18 anonim válasza:
én 3as vagyok:(
most elrontottad az egész napom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!