Ti hisztek a földönkívüliekben? Én amikor kicsi voltam láttam egy idegen egy bicikli kormányon, ahogy átszeli az eget egy gyönyörűszép holdfényes éjszakán.
Én hiszek benne, hogy ebben a hatalmas Univerzumban nem vagyunk egyedül.
Viszont az ufótörténetek 99 %-a egyszerűen megmagyarázható.
Ez egy inside job volt.
#Bushdid911
Én is hiszek benned, de sajnos nem ugyanúgy. Nem a te hibád, hanam az enyém. Sajnálom nagyon sajnálom, de már van valaki más, akiben hiszek.
Csak egyszer néztem, de nagyon szeretném ismét látni.
Még jó, hogy megmagyarázható, máskülönben a megmagyarázhatatlan listára kerülne a legtöbb ilyen észlelés.
Kedves kérdező, köszönöm, de nem kértem, hogy belém köss. Ha nem tetszik a válasz, pontozd le.
Mellesleg a te sztorid meg szimplán kamu, az rá a magyarázat. Vagy ha nem az, akkor mutass egy bizonyító erejű felvételt.
Én nem szoktam hazudni. A saját két szememmel láttam, ahogy átszeli az eget. Egy kölyök is volt vele, akire kissé féltékeny voltam. Anyukámat is megkértem, hogy vegyen nekem egy ET-t, de folyton azt mondta, hogy az csak a gazdag amerikai gyerekek engedhetik meg maguknak, akiknek az apukája olyan jól keres, hogy az anyukájuk agyon plasztikázhatja magát, végül az anyukájuk anyukája sem ismer rájuk. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!