Miért nem látok amikor becsukom a szemem?
Figyelt kérdés
Ez valami betegség?!2017. júl. 21. 23:16
2/13 anonim válasza:
Az emberisegbe vetett hajszalnyi hitem miatt kerlek mond h csak viccelsz
3/13 anonim válasza:
Megnyugtatlak, ha komolyan aggódsz 2-es, humor kategória, viccel.
4/13 anonim válasza:
Az hagyján, ha meg a szádat is becsukod, nem tudsz beszélni. Erről tudtál?
5/13 anonim válasza:
Egyébként nem lehet, hogy amikor becsukod a szemed, a füleid, automatikusan lefedik az arcodat és ezért nem látsz?
6/13 anonim válasza:
Lyukaszd át a szemhéjad, majd tegyél rá szúnyoghálót meg redőnyt a komfort és a fényszabályozás érdekében.
Találtam, csak neked, olcsón bőrlyukasztószettet!
7/13 A kérdező kommentje:
Máma voltam az orvosnál, és elpanaszoltam neki. Azt mondta csak szimplán retardált vagyok. Arra milyen gyógyszert kell szedni? Recept nélkűl kapható?
2017. júl. 23. 12:07
9/13 anonim válasza:
Ez egy negyon jó kérdés.. Én is gondolkodtamm mál, de arra jutottam, hoggy: nem vagyok krokodil!
10/13 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy ki lehet váltani a gyógyszertárba a nevet gélt es azzal naponta kétszer (reggel és este) be kell kenni a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!