Miért van az, hogy este elalvás elött néha fura dolgokat látok amikor becsukom a szemem?
Figyelt kérdés
Elnyújtott formákat és torz dolgokat látok. Ilyenkor furcsa és nyugtalan érzés fog el.Minden elképzelhető dolgot, tárgyakat nem a megszokott formában, hanem más alakokban látom. Ez a dolog már 5-6 szor is előfordult már velem. Mi lehet ennek az oka?2009. nov. 29. 14:59
2/6 anonim válasza:
Ennek több oka is lehet, ha fogyaszottál valamilyen drogot
akkor lethet egyfajta blackfhlash nevű halucináció.
Ha nem akkor leeshet kicsit a vércukor szinted és ezért kicsit haluzol.
De ami a legvalószínűbb az az h az agyad egy része már lement alfába de a tudatod még nem vagy csak részben.
Ami csak annyit jelent h az álom és a valóság küszöbén állsz és egybefonódik az egész.
Ennek nincs még megmagyarázható oka, de ez sok embernél előfordul, nálam majdnem mindig de már megszoktam és nincs vele semmi baj.
3/6 anonim válasza:
Én is voltam így 1-2-szer. Nincs baj a vércukrommal és életemben nem fogyasztottam kábszert, pusztán csak a kimerültségtől. Lehet a te esetedben is csak erről van szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát én is erre gondoltam, hogy a fáradságtól lehet, mert semmiféle szert nem szedek.
2009. dec. 1. 16:40
5/6 anonim válasza:
Nálam inkább érzés. Néha földrengés, néha mintha fit-ball méretű fejem és félméteres testem lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Az én érzésem is ilyesmi csak olyankor nekem minden elpépzelhető dolog torz.
2009. dec. 2. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!