Volán Bátor kérdése:
Miért nem szabad hagyni, hogy a Soros nevessen a vécén?
Figyelt kérdés
Nem értem, nem értem.2017. júl. 15. 17:54
1/14 anonim válasza:
Sajnos igazat adok a plakátoknak.Nem szabad hagyni.És ezt akkor értenéd meg ,mikor már késő lenne,és az előre látás most fontosabb,mint a te jópofa kis vicced.
2/14 anonim válasza:
Mert ha Soros nevet a wc-n, akkor:
1.hallott egy k..va jó viccet
2. te nem tudsz bemenni vizelni, mert foglalt a klotyó
Így, ha ő elmeséli neked is a viccet, te ott fogsz behugyozni a röhögéstől a wc előtt.
Na, ezért nem szabad hagyni!
3/14 anonim válasza:
Nem tudom, de egy biztos, a kormány kampány üzemmódba kapcsolt, mivel közeledik 2018, így mindent megtesz azért, hogy életben maradjon.
Konkrét célja nincs a gyűlöletkeltő plakáttal, csak annyi, hogy minél több szavazatot nyerjen el Orbán...
Csalás!
4/14 anonim válasza:
Még egy variáns:
Nem a wc-n nevet,
...Orbánon
5/14 Alain Delon válasza:
Azért, mert nevetés közben az ember nem tudja kontrollálni az izommozgását, és így körbepisilheti a vécét.
6/14 anonim válasza:
Leüli a vétén...
Haaaááá...
A taláddáé ü.. üüü... nem?
Nem MÁTÉÉÉ
9/14 anonim válasza:
Nesze...
Kimondtam az igazat, erre 0%-ot kaptam...
De miért?
10/14 anonim válasza:
Azért, mert mi értjük a humort, csak nem szeresssük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!