Fogott már valaki kezet UFO-val?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 12:13
21/39 anonim válasza:
maga topic is vicc, mint az ezotéria-természetfeletti...stb általában
22/39 anonim válasza:
A hülyeségeiteken csak hülyéskedni lehet... UFO észlelések, mi..?
Én egyszer kezet fogtam egy híres olasz dj-vel, az is számít? :)
23/39 anonim válasza:
Fogjátok már fel hogy ez nem a humor kategória!Vannak ám,akik hisznek az ilyesmiben!
24/39 anonim válasza:
Én pedig abban hiszek, hogy éjjelente a sütikben életre kel a mazsola és bikicsunájt énekelve kószál reggelig... Tessék ezt tiszteletben tartani, modortalan fickók!
25/39 anonim válasza:
valamint a hűtőmben is lakik egy ufó, aki úúúúgye a világításért felelős...
tényleg tessék abbahagynia bikicsunáj is létezik!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
26/39 anonim válasza:
Vedd már észre magad te-teeeeeee gyökér! a moderátor áttette ezt a kérdést a HUMOR KATEGÓRIÁBA!
27/39 A kérdező kommentje:
az én mazsolám éjjelente felmegy a szőlőbe, meglátogatja a tesvíreket.-.
2010. máj. 20. 13:47
28/39 anonim válasza:
ott szokott partizni az én tökeimmel...
29/39 anonim válasza:
13.46: ügyes vagy. Kérsz kakaót az uzsonnádhoz? Ma már nagy tetteket vittél véghez, rádfér egy kis pihenés :)
30/39 anonim válasza:
persze engem keresnek, mert olyan szánalmasan néznek ki, hogy amikor elhajtok előttük a Hammer Limuzinommal, szórok ki nekik egy kis 3 napos penészes kenyeret.
azt olyan jóízűen rágcsálják, hogy ihajj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!