bocsi, de asszem az én voltam.. ok, annyira beállva h inkább néztem ki ufónak... buhahhahhhahhhha XDDDDDDDDDDD
2010. máj. 20. 12:47
12/39 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt egy élményem egy UFO-val , hát nem is tudom, hogy hogyan mondjam el nektek, Este volt és az ablakot nyitva hagytam , és lefekütem aludni, amikor felkeltem akkor 10 Darab UFO vet körbe és mindegyik akart valamit adni nem sjnos nem nagyon tudom , hogy mit aztán bele is mentem abba amit adtak , hát elég érdekes volt, az egyik a számba akarta belerakni , de aztán pont volt a polcon egy oló és levágtam neki, de mi lehetet az :DDD
még mindig meg van az a valami :)
2010. máj. 20. 12:54
13/39 anonim válasza:
Héj srácok szerintem engem cumiztatok le, hát az egyszerüen nagyon klasz élmény volt , nem is tudom , hogy hogyan mondjam el nektek azt hogy , menyire hálás vagyok nektek , egyébként az egyikötök nálam hagyta a pénztárcáját is , amit nagyon köszönök :DD:D:D:D
2010. máj. 20. 12:56
14/39 A kérdező kommentje:
70%
nem elég, hogy kiráztad nekem, de még utána meg kellett ujjazni a párodat...hogy van a gyerekem?
2010. máj. 20. 12:59
15/39 anonim válasza:
megduglak:D
2010. máj. 20. 13:04
16/39 anonim válasza:
:D :D :D hát ilyeneket DDDDDDDDDDDDDDD
2010. máj. 20. 13:11
17/39 anonim válasza:
jött...ésssssss...bekapta....kiköpte....pedig nyelni kellett volna...
2010. máj. 20. 13:18
18/39 anonim válasza:
...és most pedig az összes ufónak kormolni fogom a púzóját, ehe-hehh...
Kérdező: lány vagyok, te marha :)
2010. máj. 20. 13:23
19/39 anonim válasza:
Már megint elhumorizáljátok ezt a kategóriát...Menjetek már a humor topikba inkább,jó?
2010. máj. 20. 13:25
20/39 anonim válasza:
bekaphatod szép sorban az összes létező farkamat, de tövestől!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!