20 forinttal mit tudok kezdeni? :O
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom mit vegyek a 20 forintomból.. :(2010. máj. 17. 21:10
12/35 anonim válasza:
még gyüjtögess 5 forintot és tucc a büfénkbe venni egy nyalokátxD
(amugy joo kis válaszokat irtakmáxD remélem kapsz ötletet;) :) )
15L
13/35 anonim válasza:
menj vissza az időben 4 évet gyere a havanna lakótlepre menj az újságoshoz és vegyél egy óriás dinnyésrágót xD
14/35 anonim válasza:
Felezgesd.. 20 Ft-nak 50 a fele..
Csinálod egy napig, és máris vehetsz valami értelmeset.
15/35 anonim válasza:
vegyél 2 minicukrot a büfében.=)
16/35 anonim válasza:
menj vissza az időben vagy 8 évet, és játsz egy menetet a játékteremben valamelyik zombis játékkal :D Emlékszem, amikor a szolnok plázában ebédeltünk, 5 éves voltam, és amíg nem jött a kaja mindig lemészároltam pár száz szerencsétlent azon a játékgépen :D haverral tök jó! Bár már nincs meg az a játékterem...
17/35 anonim válasza:
20 forintból veszel egy rágót, azt elcseréled egy nyalókára, azt egy tollra, azt egy öngyújtóra, azt egy...-re, végül egy házra :D
18/35 anonim válasza:
vegyél két tízforintos cukorkát xdddd
:D
vagy add nekem :) :D
19/35 anonim válasza:
Vehetsz belőle a tescóba pár üdcsiport :D ( 1 por= 4 forint) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!