Ti mit szólnátok hozzá, ha a gyakorikérdések.hu rendezne egy eseményt a felhasználóinak?
Egy esemény, ahol összegyűlne és talélkoznának az itteni válaszadók. Persze olyanok jönnének el főként, akik rendszeresen használják az oldalt.
Érdekes buli lenne :DD
én nem mennék el szerintem :)
pedig elég sokat vagyok itt :D
És hogyhogy nem mennétek el? :D
Bár lehet én se mennék, de tök érdekes lenne :D
Kimozdulhatnának azok, akik nem mernek elmenni sehova, és találkozhatnának, akik itt rendszeresen beszélgetnek egymással :D
Vagy lehet hogy pont azért nem jönne el senki, mert inkáb otthon kockul, vagy mert nem kíváncsi az itteni emberekre...
hm, én a magam részéről éppen azért járok fel ide, mert teljesen anonim, és azt se bánom, ha időnként fiktív
Segítek, dumálok, viccelek, kérdezek. -Viszont neten alapból senkiben nem bízom, senkivel nem kötök barátságot, mert nem tudok róla semmit, és nem ismerem személyesen, hogy a szemébe nézhessek...
#5:
akivel akarok am is találkozok :)
eddig 6 lánnyal találkoztam innen, nem az oldal szab határokat :)
24F
Mert miért menjek? Semmi értelmét nem látom.
"Kimozdulhatnának azok, akik nem mernek elmenni sehova.." Na igen, és pont ide fognak majd eljönni ugye? :)
Na úgy látom, hogy akkor ez nem jönne be az ittenieknek :D
Köszönöm a válaszokat :D
Van néhány válaszoló, akivel szívesen találkoznék, beszélgetnék.
Másokat a hátam közepére kívánok. Ők vannak többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!