Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A húsvéti nyúl természetfelett...

A húsvéti nyúl természetfeletti lény vagy azalatti?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy hímes tojással szaporodnak, és ez egy kissé elgondolkodtatott. Vajon azután festi be, miután tojta vagy azokat úgy készen szokta tojni❔
2017. ápr. 6. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos a nevében is benne van hogy HÍMes tojás, azaz a nyulaknál a hím nyúl tojja őket, a megfestés azonban a nőstények feladata. Erre a tojás tojása után kerül sor.

Ja és a nyúl természetközeli lény, akár húsvéti, akár New Zelandi vörös.

2017. ápr. 7. 02:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik fajta nyuszi volt a húsvéti őse.

Ha a természetet a föld felszinének vesszük, akkor

- a mezei nyúl természet feletti,

- az üregi nyúl természet alatti.

2017. ápr. 7. 04:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos információkat. Sokat tudtam meg a húsvéti nyúlról és hogyan szaporodnak lépnek kapcsolatban különféle fizikai, biokémiai, kémiai hatásokkal. DNS manipuláció mutáció meg ilyesmi. Asszem az őse üregi volt csak azóta különféle mutációkon ment keresztül Isten segedelmével. 😏 Húsvétkor megyek én is locsolni könnygázzal. Ha nem adnak, amit kérek lefájjom őket. A húsvéti nyúlról még azt szeretném kérdezni, hogy milyen répát szeret? A cukrrépát vagy milyet? Gondoltam elkapom a húsvéti nyúlat, hogy mindig legyen elég rántotta a háznál.
2017. ápr. 7. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!