Gyűjtsük össze a cikis, vicces, nevetséges sztorikat, történeteket! Oké?
Nem linkekre gondoltam, köszönöm.
Nekem van egy pár sztorim, most csak egyet írok le. Apám munkatársa még annak idején - tehát kb. 23-25 éve - nagyon depressziós volt, és mivel látta a moziban, hogy emberek úgy lesznek öngyilkosok, hogy kiugranak az ablakon, ezért gondolta, hogy na ő is öngyilkos lett. És kiugrott az ablakon. A tanya ablakon. Kb. egy méter magasról. És csodálkozott, hogy Pistikém, hát én túléltem egy öngyilkossági kísérletet! Hát apám szakadt a röhögéstől!
höh ezek jókXD
Sétáltam Pécsen és odaszóltak hogy "mivan te cigány"(kreol bőrőm van)?Mondom elöbb nézz magadra és csak utánna pofázz;)látszott rajta hogy cigány és késöbb kiderült hogy volt osztály társam mostani osztálytársa és Órsós Pistinek hívják-.-xD
1.
13/L vagyok
a 2010-es év elején nem akartunk lemenni szünetre de mivel a tanárok álandóan mászkálnak a folyosókon és nem maradhatunk a terembe fogtuk magunkat bementünk a wc-be ahol rajtunk kívül (7.esek vagyunk) 8.adikosok is bentvoltak.kijött egyik tanárnő (mi ugy nevezzük hogy kecske) a tanáriból egyik 8.as lány elkiáltotta magát hogy:
-Kecskeeeeee!!
mindenki bemenekült a wcbe (mi 3-an voltunk 1be xD).erre bejön a kecske és azt mondja:
-8.b menjenek le azonnal az udvarra tudom hogy itt vagytok!
előjöttek.nem árultak be minket de eddig még baj nem volt.szünet előtt 5 percel bejött egy tanár de pont a wcbe a kilincsen akaszkodtam mert beszélgetni akartam a szomszédaimmal akik a klotyóba voltak mellettünk (ott is 3-an voltakxD)fent ültünk a wcfalon vagy min erre bejön egy tanár mert foglalt volt a tanáriwc.mi beköszönünk neki:
-csókolom!
-sziasztok!-monta
gyorsan ugrottunk le a wc falról megvártuk amig bemegy wcre.halottuk amikor csukódott be az ajtó erre mind a két budiból kirohantunk és futás a terembe.ami szerencsés volt mert a wc-től pár méterre volt az osztály.
2.
még a nyáron tesóm barátnője átjött hozzánk és hozta magával az unokaöccsét aki 1 óra után bolond lesz hogy...fúú..már egy ideje gépeztünk mikor azt mondta hogy:
-eszter én nézni akarom a miki egér házát(vagy hogy hívják)
-jó bekapcsolom a tévét.-montam
már kezdődött és egyszer csak azt mondja az egér:
-sziasztok gyerekek segítetek nekem?
a kissrác(ádinak hívják) azt monta hogy igen.2 részes volt én nagyba gépezek de még vagy 100 nem normális kérdést feltett de az ádi mindig válaszolt rá.egyszercsak beleuntam hogy enyit kérdez de a következő ez volt neki:
-ti tudjátok merre lehet donald kacsa?
már az az idegszál elpattant ami az őrülettől elválasztott és ezt mondtam:
-igen tudom,ott van ahol lennie kell.
ádi erre megint megszólalt:
-jajj eszter nem is tudod hol van donald.
-mér ne tudnám??-mondtam
akkor mond meg miki egérnek.
-persze majd én olyan dedós leszek hogy a tévével fogok beszélgetni!
erre megszólal 1 perc gondolkodás után:
-igen!!-és utána elkezdett rögni
mivel mégcsak 4 éves volt rámparancsolt hogy én is beszéljek már '-.-
hát milyen érzés lehetett már miközbe én a földön fekszek a tévével beszélgetnek közbe tesóm nagyba figyel és röhög?? hát nem volt valami kellemes élmény xD
Egyszer kis koromban kiszaladtam a vécéről, hogy ott egy pók. A durva, hogy úgy ahogy a vécén ülnek, kakásan, stb.
XD XD XD :O :O :O
Nekem ez az egyik majd több is lesz.
2 éves lehettem mikor a 6 éves nővérem meg akart tanítani a vécé használatára. Lassan és ügyesen felültetett a vécéülőkére és mondta, hogy kapaszkodjak. Én engedelmesen csináltam amit mondott, aztán azt mondta, hogy kezdjek el pisilni. Éppen hozzáláttam volna mikor a nagy erőlködés közben hanyatestem a vécébe, de mivel már pisiltem a "sugár" egyenesen célba vette a nővéremet aki kiáltozva kifutott a mosdóból a pisis pólójában! Engem meg ott hagyott, de a nevetéstől nem tudtam kikecmeregni a vécéből. Azóta is emlegeti még :D
Most: Én (16) Nővérem (20)
Kedves testvéri emlék!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!