Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Gyűjtsük össze a cikis,...

Gyűjtsük össze a cikis, vicces, nevetséges sztorikat, történeteket! Oké?

Figyelt kérdés

Nem linkekre gondoltam, köszönöm.

Nekem van egy pár sztorim, most csak egyet írok le. Apám munkatársa még annak idején - tehát kb. 23-25 éve - nagyon depressziós volt, és mivel látta a moziban, hogy emberek úgy lesznek öngyilkosok, hogy kiugranak az ablakon, ezért gondolta, hogy na ő is öngyilkos lett. És kiugrott az ablakon. A tanya ablakon. Kb. egy méter magasról. És csodálkozott, hogy Pistikém, hát én túléltem egy öngyilkossági kísérletet! Hát apám szakadt a röhögéstől!

2010. máj. 11. 21:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
94%
az alsós táborba disco volt este, jött egy felsős tábor is Csongrádról és mindenki táncolt,egyik osztálytársam épp ment befelé és arra ment még 2 csongrádi és odaszólt neki hogy: hé van péniszed? neki meg nem ugrott be és azt mondta hogy nincs. azok meg mondták: na persze! ő meg berohant a szobájába és azt ordította: segítség tolvajok!!
2010. júl. 27. 19:25
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

höh ezek jókXD

Sétáltam Pécsen és odaszóltak hogy "mivan te cigány"(kreol bőrőm van)?Mondom elöbb nézz magadra és csak utánna pofázz;)látszott rajta hogy cigány és késöbb kiderült hogy volt osztály társam mostani osztálytársa és Órsós Pistinek hívják-.-xD

2010. júl. 27. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
A barátnőmék próbálkoztak a baba-projekttel és terhességi tesztet szeretett volna. De mivel a közeli gyógyszertárban volt ismerőse és nem akarta, hogy kitudódjon a dolog, ezért megkért engem, hogy menjek be és vegyem meg neki a tesztet. A ciki csak annyi volt, hogy én olyan 4-5 hónapos terhes lehettem, szóval már látszott a hasam elég egyértelműen, hogy ez baba és nem valami más. Elég furcsán néztek rám, de mi röhögtünk, vicces volt :-)))
2010. júl. 28. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
33%

1.

13/L vagyok

a 2010-es év elején nem akartunk lemenni szünetre de mivel a tanárok álandóan mászkálnak a folyosókon és nem maradhatunk a terembe fogtuk magunkat bementünk a wc-be ahol rajtunk kívül (7.esek vagyunk) 8.adikosok is bentvoltak.kijött egyik tanárnő (mi ugy nevezzük hogy kecske) a tanáriból egyik 8.as lány elkiáltotta magát hogy:

-Kecskeeeeee!!

mindenki bemenekült a wcbe (mi 3-an voltunk 1be xD).erre bejön a kecske és azt mondja:

-8.b menjenek le azonnal az udvarra tudom hogy itt vagytok!

előjöttek.nem árultak be minket de eddig még baj nem volt.szünet előtt 5 percel bejött egy tanár de pont a wcbe a kilincsen akaszkodtam mert beszélgetni akartam a szomszédaimmal akik a klotyóba voltak mellettünk (ott is 3-an voltakxD)fent ültünk a wcfalon vagy min erre bejön egy tanár mert foglalt volt a tanáriwc.mi beköszönünk neki:

-csókolom!

-sziasztok!-monta

gyorsan ugrottunk le a wc falról megvártuk amig bemegy wcre.halottuk amikor csukódott be az ajtó erre mind a két budiból kirohantunk és futás a terembe.ami szerencsés volt mert a wc-től pár méterre volt az osztály.

2.

még a nyáron tesóm barátnője átjött hozzánk és hozta magával az unokaöccsét aki 1 óra után bolond lesz hogy...fúú..már egy ideje gépeztünk mikor azt mondta hogy:

-eszter én nézni akarom a miki egér házát(vagy hogy hívják)

-jó bekapcsolom a tévét.-montam

már kezdődött és egyszer csak azt mondja az egér:

-sziasztok gyerekek segítetek nekem?

a kissrác(ádinak hívják) azt monta hogy igen.2 részes volt én nagyba gépezek de még vagy 100 nem normális kérdést feltett de az ádi mindig válaszolt rá.egyszercsak beleuntam hogy enyit kérdez de a következő ez volt neki:

-ti tudjátok merre lehet donald kacsa?

már az az idegszál elpattant ami az őrülettől elválasztott és ezt mondtam:

-igen tudom,ott van ahol lennie kell.

ádi erre megint megszólalt:

-jajj eszter nem is tudod hol van donald.

-mér ne tudnám??-mondtam

akkor mond meg miki egérnek.

-persze majd én olyan dedós leszek hogy a tévével fogok beszélgetni!

erre megszólal 1 perc gondolkodás után:

-igen!!-és utána elkezdett rögni

mivel mégcsak 4 éves volt rámparancsolt hogy én is beszéljek már '-.-

hát milyen érzés lehetett már miközbe én a földön fekszek a tévével beszélgetnek közbe tesóm nagyba figyel és röhög?? hát nem volt valami kellemes élmény xD

2011. jan. 4. 16:29
 15/18 anonim ***** válasza:
51%

Egyszer kis koromban kiszaladtam a vécéről, hogy ott egy pók. A durva, hogy úgy ahogy a vécén ülnek, kakásan, stb.

XD XD XD :O :O :O

Nekem ez az egyik majd több is lesz.

2012. márc. 26. 21:38
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Egyszer a legjobb barátnőmmel sétáltunk,és megláttuk azr a régi játszóteret,ahol kicsi korunkban játszani szoktunk.rögtön oda a kedvenc mérleghintánkhoz.ráültünk,már rég hintázunk,amikor jön az a srác aki tetszik(Dani) a haverjaival.erre a barátnőm (Nóra),meglátva Danit elkezd jobban,gyorsabban hintázni.egyszer csak fentlt tart a levegőben,ő volt lent,én fent.félek a magasban,főleg a mérleghintán,rosszul voltam,elkezdet kapkodni a fos*s.(Daniék leültek a mellettünk lévő padra)kezdtem kiabálni:Neeeee Nóraaa engedj le légysziiiiii!!Erre ő:okéééé! És abban a pillanatban felrúgta magát,én megijedtem,elf*ngodtam magam(de olyan hangosan,ahogy még soha).Nóra a földön fetreng a rögéstől,ahogy Dani és haverjai is.háát mire valók a legjobb barátok??!(bocsi a helyesirásért,telón vagyok)
2012. júl. 19. 20:53
 17/18 anonim válasza:
61%
Én meg a tesóm és az egyik barátja az utcán beszélgettünk (zsákutcában lakunk),mire egy autós gyorsan elhajtott mellettünk. Én megfogtam egy követ, neki dobtam a kocsinak és elkiáltottuk az autósnak hogy ,,disznó", erre a férfi visszatolatott hozzánk mi meg egyből hazarohantunk.:D
2013. márc. 31. 21:42
 18/18 phffff válasza:
100%

2 éves lehettem mikor a 6 éves nővérem meg akart tanítani a vécé használatára. Lassan és ügyesen felültetett a vécéülőkére és mondta, hogy kapaszkodjak. Én engedelmesen csináltam amit mondott, aztán azt mondta, hogy kezdjek el pisilni. Éppen hozzáláttam volna mikor a nagy erőlködés közben hanyatestem a vécébe, de mivel már pisiltem a "sugár" egyenesen célba vette a nővéremet aki kiáltozva kifutott a mosdóból a pisis pólójában! Engem meg ott hagyott, de a nevetéstől nem tudtam kikecmeregni a vécéből. Azóta is emlegeti még :D

Most: Én (16) Nővérem (20)

Kedves testvéri emlék!:))

2013. júl. 19. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!