Meséltek vicces történeteket?
Én angoltanár vagyok. Egyszer április elsején az ötödikesek két csoportja helyet cserélt, ahogy az első válaszoló sulijában is. Arról akkor szó sem lehetett, hogy végigjátsszuk a viccet, mert az egyik csoport fontos dolgozatot írt, és nem lehetett elhalasztani, úgyhogy sajnálkozva közöltük, hogy vissza az egész, bocsi. Aztán pár órával később ugyanezzel a kollégával volt egyszerre óránk egy tizedikes osztály két csoportjával.
Megbeszéltük, hogy most mi cserélünk helyet, és két eset van: vagy ugyanolyan a humoruk, mint az ötödikeseknek, és akkor mindketten a saját csoportunknak tartunk órát, vagy eszükbe sem jutott, akkor meg mindketten a másik csoportjának; tehát így is, úgy is mi tréfáljuk meg őket.
Hát lekoppintották az ötödikesek poénját :), nagyot néztek, amikor a saját tanárjuk jött be a terembe faarccal.
Tudom, nem ilyen sztorit vártál, és nem tűnik akkora nagy viccnek, de tök jól sült el, a diákok jót nevettek magukon meg rajtam ("eredetik vagyunk, gyerekek, ötödikes a humorunk, de legalább a tanárnőé is").
Jaj, de imádtam azt a csoportot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!