Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek, ha menthetetlenül...

Mit tegyek, ha menthetetlenül beleszerettem Kasszás Erzsibe, és csak vele tudom elképzelni az életemet?

Figyelt kérdés
Amint megláttam a reklámot, egyből beleszerettem Erzsibe, denem tudom, hogyan szerezhetném meg magamnak, mert amilyen jó nő, biztos sokan udvarolnak neki, és egy olyan csúnya, mint én tuti nem kellene neki. Már azon is gindolkodtam, hogy elmegyek a cba-ba dolgozni, és ott megpróbálnám elcsábítani. Egszerűen megőrülök érte, és minden jjel vele álmodok.Szerintetek mit tegyek?

2017. márc. 24. 23:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
írj neki,jutúbon.Be a man!
2017. ápr. 1. 22:07
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 Könnyű ezt írni, hogy legyek férfi, de hidd el, hogy nem könnyű...😥😥
2017. ápr. 2. 01:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Tudom...De meg kell lépned! Gondolj bele,ha elszalasztod,soha egy ilyen nőt nem fogsz találni.Az igaz szerelem mindent legyőz,tűzön-vízen át robog! Piros rózsaszirmokat szór az imádott nő lába elé,leteríti a kabátját,ha pocsolya van a csudálatos szépség előtt!

Ha nekem ilyen lehetőségem lenne,öregem,még a farkamat is odaadnám neki.Irigyellek,te mázlista.

2017. ápr. 2. 08:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Vidd magaddal Ábelt, a nők odavannak a gyerekekért.
2017. ápr. 2. 10:06
 15/20 anonim válasza:
Írj neki egy szerelmesdalt.
2017. júl. 8. 13:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Írd meg neki a kövi CBA reklám dalát.
2017. júl. 15. 08:06
 17/20 csukika888 válasza:

Ne gondolkozz ennyit rajta és nem

Fogsz vele álmodni ha tetszik akkor tetszi az érzésidet nem te irányítod

2017. júl. 15. 11:00
 18/20 anonim ***** válasza:
„A humor kategóriába már önmagában is vicces kérdéseket várunk. A túlságosan erőltetett, elvont, vagy egyáltalán nem vicces kérdéseket töröljük.” - nemrég kaptam ezt az üzenetet
2017. júl. 15. 17:12
 19/20 A kérdező kommentje:
De én tényleg szeretem Erzsikémet. Véletlenül raktam ebbe a kategóriába...
2017. júl. 16. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:
A luvnya a reklámban kimeríti a vizuális környezetszennyezés fogalmát. Jobban félek tőle, mint gyerekkoromban a Delta zenéjétől.
2021. jan. 13. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!