Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Flúgos vagy? Tudd meg tőlem!

Flúgos vagy? Tudd meg tőlem!

Figyelt kérdés

Tekergeted a hajadat, számolod a függöny rojtjait, nem tudsz dönteni kanálválasztás dolgában? Esetleg ennél durvább problémákkal küszködsz? Írd meg nekem egy válaszban, mi a gond veled, s megmondom, flúgos vagy-e!

/Bevállalós személyek számára/

2010. máj. 11. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

kanálválasztás?... :D:D:D

egyébként most éppen a biológia érettségire való felkészüléssel küszködök :D

2010. máj. 11. 14:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Flúgos % - od aránya: 53 a 100 - hoz.

Flógos % - arányod: 53 %

Értékelés: CsupaFlúg

Bizonyítás: biológia érettségit készül letenni, nyilván behatóan tanulmányozta a nemzés folytonosságát, a spermák előtte - utána állapotát, a bébi kikandikálásának szögpercre való kalkulálását, és mégis - mégis tart az érettségi vizsgától. Gyermekem, mi lesz, ha a gyakorlatban kell ezt kamatoztatnod?

Bónuszkérdési lehetőség: adott.

Bónuszkérdés: Sikerülni fog a kérdező biológia - érettségie?

Bónuszválasz lehetősége: adott.

Bónuszválasz: Tényleg ezt kérdezted?

Pontosítás: (válasz) Mosolyogj rám! Igen!

2010. máj. 11. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
XDD
2010. máj. 11. 15:02
 4/13 anonim ***** válasza:
ülök a gép előtt :D :)
2010. máj. 11. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Rendszeresen posztolok a kaki.hu-ra.
2010. máj. 11. 16:07
 6/13 anonim ***** válasza:
itt tekergetem a hajam idekattintok erre ki van írva hogy Tekergeted a hajadat... énmeg elkezdek röhögni xD
2010. máj. 11. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagyok. Nos? :D
2010. máj. 11. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Én matekvizsgára készülök na mond?
2010. máj. 11. 20:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Sorsolásra került sor, amelyben a gép megállapította, mely válaszoló legyen a mai nap flúgosa.

A sorsolás végeredménye: a mai nap flúgosa a szerelmes válaszoló.

Flúgos % - od aránya: 62 a 100-hoz

Flúgos % - od: 62%

Értékelés: MaFlúgos

Bizonyítás: alanyunk a számítógép előtt ücsörögve várja az igazit, s nemhogy a Szerelem és Szex témakör hasábjait bújná, szerencsétlen meg akarja állapítani, mennyire flúgos. Kérdem én: mennyivel leszel ettől értelmesebb? Csak nem szegény kiszemeltedet akarod a százalékoddal elkápráztatni? Vagy aki a számodra a nagy (n)Ő, hasonló idegpályákkal rendelkezik? Az alanyunkról tehát megállapíthatjuk, valamelyest szerencsés, hiszen leendő párválasztottjával hasonló gondokkal küzködnek. Előny: közös pszcihológus.

Bónuszkérdés - lehetőség: adott

Bónuszkérdés: Összejön-e ez a két mágnesezett személy, akiknél ilyen jól működik a kémia, és akiket ennyire egymáshoz (f)lúgozott a sors?

Bónuszválasz lehetősége: adott.

Bónuszválasz: Meg van írva, hogy így legyen.

2010. máj. 12. 15:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Történelem vizsga lesz két hét múlva és semmit nem tudok. xD Még a tételek címét se xD
2010. máj. 12. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!