Fogjunk össze a Bikicsunáj ellen?!?!
Figyelt kérdés
FIGYELEM!!!
Ha Bikicsunáj fan vagy, akkor légyszíves kattints a böngésződ "Vissza!" gombjára!
Aki viszont AntiBikicsunáj, az maradjon!Mi a véleményetek a Bikicsunáról?
Szerintem : Egy baromság! Egy gyenge angoltudású emberke nyilvánosság előtt hülyét csinálva magából elcs*szett egy szöveget, és a sok hülye ember ezt felfújta!
LE A BIKICSUNÁJJAL!!!
2010. máj. 10. 23:17
33/37 A kérdező kommentje:
Nos, szevasztok!
Köszönöm az AntiBikicsunájok kommentjét!Felpontozom őket!
A kiírás ellenére írtak ide Bikicsunáj fanok is...Na jó, azért őket sem fogom lepontozni, nem kapnak pontot!:D
És igen, jó ötlet volt az egyik kommentelőtől; alapítsunk Anti Bikicsunáj Klubbot!:D
LE A BIKICSUNÁJJAL!!!
2010. máj. 11. 21:01
35/37 anonim 

válasza:

Szerintem aki Bikicsunájfan az is hülye és aki AntiBikicsunáj az szintén hülye. Itt csak én vagyok okos! Dögöljetek meg mind! WEHEHEHEHEHE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!