Ha Bikicsunáj fan vagy, akkor légyszíves kattints a böngésződ "Vissza!" gombjára!
Aki viszont AntiBikicsunáj, az maradjon!Mi a véleményetek a Bikicsunáról?
Szerintem : Egy baromság! Egy gyenge angoltudású emberke nyilvánosság előtt hülyét csinálva magából elcs*szett egy szöveget, és a sok hülye ember ezt felfújta!
Mindig felkapnak egy szerencsétlent pár hétig,mert mindig kell egy ujabb balek akin fetrengve röhög a nép.Lecseng majd ez is.Az a marha meg azt hiszi,hogy tényleg sztár lett.De a rokonai se jobbak,vaze,könnyes szemmel meghatódva hallgatják ezt az ökröt ahogy gyakorol Bivajbasznádon.Ehh...
2010. máj. 10. 23:33
6/37 anonim válasza:
Én csatlakozom. Hihetetlen ami ma reggel is volt a Mokkába. A nagy tudású beszédhibás Demcsák Zs. fél óráig lelkendezett meg ömlengett h neki ez a fószer a legnagyobb sztár, mekkora tudású , mindenkinek ez a csengőhangja stb.. és képes volt egy műsoridőt szentelni neki, nyilvánosan hülyét csinálni ebből az analfabéta szerencsétlenből, ez a hülye meg komolyan elhitte, hogy őstehetség, helye van a zenei közéletben, ahelyett, hogy szégyellné magát egész életében. Hiába a politikánk és a gazdaságunk a béka segge alatt, de a szórakoztatóiparunk első osztályú...
2010. máj. 10. 23:37
7/37 anonim válasza:
Bikicsunáj a zisteeeen!
2010. máj. 10. 23:44
8/37 anonim válasza:
BIKICSUNÁÁÁÁÁJ!!!! <3
2010. máj. 10. 23:50
9/37 anonim válasza:
LE A BIKICSUNÁJJAL!!!!! :D
Annyira utálom, szerintem egyáltalán nem vicces. Páran elkezdtek bikicsunájozni és a sok birka meg követi őket a hülyeségben. Nem is tudom ki a szánalmasabb. A csávó, aki se énekelni nem tudom, sem pedig a fáradságot nem vette arra, hogy megtanulja azt a nyomorék szöveget. Vagy a sok idióta, aki ezen élvezkedik, mint egy szellemileg retardált és szétröhögi az agyát. :D
2010. máj. 10. 23:58
10/37 anonim válasza:
Na én meg írni nem tudok. xD
A " se énekelni nem tudom" helyett "nem tud" akar lenni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!