Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bikicsunáj? XDXDXD Szereted?

Bikicsunáj? XDXDXD Szereted?

Figyelt kérdés

CSIKMUM HOUMVAVA GEN OU VEJ JE NOUMA NÁJ CSUNÁJ

OSZIL SZIL VOJAM BIKICSUNÁJ ÓÓ DE BIKICSUNÁJ

CSUNÁJ BIKICSUJÁN VICSÁJ BIKICSUNÁJ

TÚ RILISZ TÚ SZÍN SZAMDÚÚ BIKICSUNÁJ

Ó RÁJSZ SZIALÁJSZÍ MÁJOSZÁJ

VENSZORÍZI VINYÓ BÉNKING CSUNÁJ

Ó RÖ BIKICSUNÁÁJ

2010. máj. 9. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%
Sziasztok! Kivancsi lennek 1-2 dologra boxer vasarlassal kapcsolatban.(Nem vagyok hozzaerto, tehat lehet, hogy hulyeseget mondok) Ugyebar a csapbol is az folyik mindenhol, hogy csak tenyesztotol vegyunk kutyat, ott is alaposan nezzunk korul. Aki nem felel meg azoknak a felteteleknek, amiktol valakit tenyesztonek nevezunk, arra ramondjak, hogy szaporito. Az lenne a kerdesem, hogy mi a helyzet azokkal, akik nem penzehsegbol paroztatnak 2 kutyat (akik mellesleg egeszsegesek, biztosan tudjak, hogy nincsenek rokoni szalak kozottuk, de nem rendelkeznek torzskonyvvel), csupan azert, mert szeretik a fajtat. Mert az eddig olvasottak szerint ok szapiritok es elvileg elitelendo amit csinalnak. Nekem van egy ismerosom, aki ezt "tette" es most tole szeretnek "venni" (azert idezojel, mert csak az eddigi koltsegeket kellene fedeznem) egy kutyust. Ezert sokan lehurrogtak es most nem tudom hogy dontsek. Az lenne a kerdesem, hogy Ti mindannyian neves tenyesztotol szereztetek be a kutyaitokat, vagy elofordult ilyen massal is, hogy idezojeles szaporitotol vette ? Igencsak elbizonytalanodtam, remelem tudtok tanacsot adni. Elore is koszonom a valaszt! Udv!
2010. máj. 12. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:
Bűn nem szeretni!
2010. máj. 12. 14:56
 23/25 anonim ***** válasza:

áy

láw

szarka

lászló

zárójelnyit bikicsunáj záróelbezár

2010. máj. 12. 15:52
 24/25 anonim ***** válasza:

I love Bikicsunáj!

Ou véj e náj csunáj óóóó rö bikicsunáj!!! :D xD

2010. máj. 12. 18:46
 25/25 anonim ***** válasza:
bikicsunááááj <3
2010. dec. 18. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!