Bikicsunáj? XDXDXD Szereted?
Figyelt kérdés
CSIKMUM HOUMVAVA GEN OU VEJ JE NOUMA NÁJ CSUNÁJ
OSZIL SZIL VOJAM BIKICSUNÁJ ÓÓ DE BIKICSUNÁJ
CSUNÁJ BIKICSUJÁN VICSÁJ BIKICSUNÁJ
TÚ RILISZ TÚ SZÍN SZAMDÚÚ BIKICSUNÁJ
Ó RÁJSZ SZIALÁJSZÍ MÁJOSZÁJ
VENSZORÍZI VINYÓ BÉNKING CSUNÁJ
Ó RÖ BIKICSUNÁÁJ
2010. máj. 9. 21:49
11/25 anonim 

válasza:

12/25 anonim 

válasza:

Nagyon röhögtem, mikor meghallottam. Én gyerek voltam, mikor ment ez a szám, és mi akkor ugyanígy nyomtuk.Akárcsak a seri seri lédi, vagy jo má hárt, jo má szó, vagy a levelet kaptam lájf!!!!
13/25 anonim 

válasza:

14/25 anonim 

válasza:

Az hát bikicsunáj! xD
Kell olyan pólóóóó! XD
15/25 anonim 

válasza:

jó meg minden,meg tényleg nagyon fogyatékos az ember :D de szerintem 1x2x max 3x elég elsütni, hogy már 50edjére megy igy már kezd unalmassá válni.
18/25 anonim 

válasza:

Én már unom, mert nagyon jó volt egy darabig, de mikor mindenhonnan ez jön már kicsit teli van a tököm vele. Azóta a kedvencem a Jacksont éneklő faszi lett aki beat it helyett ordítja hogy PIIIINEEEEEEE XDXD
19/25 anonim 

válasza:

I love bikicsunáj! Meg I love jeckson-os pasas! (LLL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!