Ez szerintetek is nagyon vicces?
Figyelt kérdés
Szóval állok a lepukkant vasútállomáson, és a peronon 3 hülyegyerek hülyül folyamatosan, több méterre mellettük egy padon ülve két öregasszony, mellettük meg én álldogálok.
Hirtelen az egyik mami odaszól a mellette ülő maminak a hüvelykujját a kölkök felé mutatva:
- Te...biztos dogoznak.
Ezt pont így mondta, szándékosan hagytam ki az R betűt a szóból. Viszont akkora röhögőgörcs kerített hatalmába, hogy be kellett menekülnöm a retyóba, hogy fuldokolva kinevessem magamat. Percekig eltartott és már könnyeztem.
Na? :D
2017. febr. 6. 14:04
1/7 anonim válasza:
Hát ez aztán a poén!
Lehet, hogy szegény néni nem tudja kimondani az R betűt. :(
2/7 anonim válasza:
15-16 eves vagy? Es lany? Mert ha igen, megertelek, annyi idosen en ennel meg kevesbe vicces dolgokon is visitva rohogtem a baratnommel 😂 Es mikor ez alabbhagyott, megijedtunk, hogy buskomorsagba estunk vagy mi 😂😂😂 De jo, hogy eszembe juttattad, azert az nagyon jo korszak volt 😊
3/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok, és amúgy egy nagyon kedves, szeretetre méltó fiúcska. De a görcs magától jött, én amúgy nem akartam röhögni ezen, de hát így jött ki, na. :D
2017. febr. 6. 14:29
4/7 anonim válasza:
Elozo vagyok, es igenigen, pontosan igy volt nekunk is :) Csak azota sajnos eltelt 20 ev :(
5/7 Fritzkó Mákiel válasza:
mér nem szót vissza a 3 gyerek hogy te magdi nekem te ne hallod mi közöd hozzá te záporhajú fejezzed be mer lemegyek a sivatagba te kutyarák fejű
6/7 anonim válasza:
azok a partyhollók nyagyon be lehettek álva a dogoktól
7/7 anonim válasza:
Én speciel 20 évesen is viccesnek találom, mivel el tudom képzelni, hogy ennyire keverje az öreg néni a dolgokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!