Mi az a medvedisznóember? XD
A Szerelem, szex kategóriában olvasgattam olyan válaszokat, amikben egyesek a medvedisznóemberekkel jönnek, azért ide teszem a kérdést. Azt szeretném megtudni, hogy ezt honnan vettétek? Vagy ki találta ki?
Előre is köszi a válaszokat :) 16L

Ezek szerint nem nézed a South Parkot!
Ez egy amerika rajzfilm sorozat felnőtteknek, amiben a jelenlegi világunk problémáit mutatják be humoros, olykor már-már szürreális formában.
A medvedisznó embert a SP-ban egy kitalált figura.
Félig disznó, félig medve és félig ember!
Köszi! A South Parkot természetesen ismerem, és imádom, már amennyi részt láttam belőle. Nem nagyon szeretek tv-t nézni, és a gépen se nagyon szoktam animén meg klipeken kívül mást.
Am elsőkközött a medvedisznóemberről az jutott eszembe, hogy ez olyan South Parkos, tisztára el tudom képzeni benne. A kérdésbe el is kezdtem beleírni, hogy arra tippelek, csak valahogy nemtudtam jól belefogalmazni. (nemtudom szépen kifejezni magam >.<)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!