Miér van Radics Petinek enyi feliratkuzója?
Figyelt kérdés
Sztem nem is vices, és még Sátánista zenéket is halgatt. Vmit kéne csinalni vele, lehet jelneteni k3ne Facen h ijen vidókat rak fel Youtubra.2017. jan. 2. 14:36
3/18 A kérdező kommentje:
Eh... Ti ezt nem értitek! Mindegyikőtök a pokolban fog megrothadni! Kárhozatra juttok!
2017. jan. 2. 15:34
5/18 anonim válasza:
Kérdező én egyet értek veled, golyót kéne adni Radics Petinek, fogaggyunk azt se tuggya ki az a Hirler, de még is parodizálya.
6/18 anonim 

válasza:

Ide aztán kellene egy pár embernek egy Magyar helyesírási szótár
7/18 D-Mano 

válasza:

tsak aze irokk ide hö lasam a valaszokat xddd minek hejjesirasi szotar, hanemtudsz olvasni maygarul akk minek kotekecc :p
(Egyébként szerintem a metál egy mennyei stílus és pokolian jó! ;) Jó látni, hogy van egy "tróger" a magyar youtube-on, aki képviseli. :) )
8/18 A kérdező kommentje:
Gyökerek
2017. jan. 2. 20:11
9/18 anonim válasza:
Ember neked van humorérzéked? Nézd meg a Potter Albertet meg a Hitler tanár úrat. Mert ahogy látom nincs. Ha nem tetszik olvassál Móriczkás vicceket azt húzzál el.
A zenéről meg annyit hogy te is egy sztereotipikus vagy...
10/18 anonim válasza:
Szerintem te csak be akarsz kerülni a gyakori hülyék sorozatba.
Ilyen degenerált, értelmileg fogyatékos ember nem létezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!